Aktywne Wpisy
Mysteriouss +44
Napiszę coś niepopularnego, ale według mnie w pełni prawdziwego o karierze Lewandowskiego i dlaczego śmieszy mnie to zdziwienie dziennikarzy i całego środowiska, że transfer do Chicago Fire g---o kogo obchodzi w Polsce, a tym bardziej na świecie.
Bo Jego wizerunek, który konsekwentnie budował był po prostu do bólu przezroczysty. Do granic możliwości. Jego kariera opierała się na świetnej grze i jak najmniejszym utożsamianiu się z kibicami poza reprezentacją. A nawet w Polsce
Bo Jego wizerunek, który konsekwentnie budował był po prostu do bólu przezroczysty. Do granic możliwości. Jego kariera opierała się na świetnej grze i jak najmniejszym utożsamianiu się z kibicami poza reprezentacją. A nawet w Polsce

A taka była ogólnonarodowa radość, że te śmierdziele z Katowic zagrają w eliminacjach do LKE zamiast skutecznej Legii Papszuna. Typowy zespół jednego sezonu. Nie zdziwię się jak te kapcie spadną z ligi.
#mecz
#mecz

źródło: comment_GE71Wb03CtnkKbagUC0nDRZDaoqBLKgI.jpg
PobierzPokaz lepiej siec. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Siecią nie ma co się chwalić, bo zaczęłam parę dni temu nową grę. ;)
@zurawinowa: no od niedawna sie tak zaczelo. milo popatrzec, a przy okazji wiele osob z wypoka wchodzi na polski serwer openttd polska. w nowym secie jest jeszcze wiecej polskich pociagow z PKP, maja dojsc nowe autobusy z taboru PKSu. :)
gra sie tak samo jak na single, tylko grasz z innymi ludzmi - konkurencyjnymi firmami i nie mozesz ruszac ich torow a oni Twoich. jest drobna rywalizacja, mapa resetuje sie chyba co okolo 130 lat.
jesli np. wychodzisz o 20, a ktos wchodzi o 21 i sobie gra pare godzin to Twoje pociagi w tym czasie normalnie jezdza, notujesz zyski lub bankrutujesz itp. ale z reguly wszyscy zwijaja sie do polnocy i wchodza dopiero poludniem. jak nie ma nikogo online na serwerze to czas w grze sie zatrzymuje.
Cytat i motto tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°)