@nadmuchane_jaja: DOBRY tatar to poezja. Nie to g---o serwowane w podrzędnych knajpach z mielonki.
Prawdziwy tatar powinien być z polędwicy, ew. rostbefu. Mięso siekamy (a nie mielimy), dodajemy oliwę z oliwek, siekaną słodką cebulkę i ogórek kiszony +ew. kapary, mieszamy z jajkiem.
@nadmuchane_jaja: Przez chyba 25 lat życia się nie mogłem przekonać do tatara (ale nie p---------m, że to 100% obrzydliwe, bo ja nie jem) i jak raz wciągnąłem do wódeczki to się zakochałem :)
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡°ʖ̯͡°) #tinder #podrywajzwykopem
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Nawet faktura nie taka sama
Prawdziwy tatar powinien być z polędwicy, ew. rostbefu. Mięso siekamy (a nie mielimy), dodajemy oliwę z oliwek, siekaną słodką cebulkę i ogórek kiszony +ew. kapary, mieszamy z jajkiem.
Masz wtedy pokarm bogów.
to jest g---o
@nadmuchane_jaja: O koglu moglu to żeś nie słyszał?
Komentarz usunięty przez autora