Aktywne Wpisy
kobiaszu +319
Chyba faktycznie trzeba prawnie wymuszać fabryczne ograniczenie prędkości bo inaczej się bydło nie nauczy i będzie jeździć z sądowym zakazem. Jaki sens homologowac pojazdy które jadą więcej niż te 180km/h jeżeli nie ma u nas w kraju drogi która pozwala legalnie tak szybko jechać? Niech se przyspieszają do setki w 3 sekundy ale kaganiec na 180km/h i koniec. Do tego surowe kary za ściąganie ograniczeń i problem się zmniejszy. W dzisiejszych czasach
sebek_r +160
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
- Gość się chwali, że w sumie to jego stanowisko jest mocno związane z AJTI. Bo w sumie on od czasu do czasu pomoże korpograżynkom zrobić jakiś arkusz w excelu, albo wydrukować coś.
- W rozmowie co chwilę wtrąca angielskie słówko xD Po kilku wtrąceniach przeprasza za nie i tłumaczy, że ma tyle doczynienia z angielskim w pracy, że już zapomina czasami polskich odpowiedników. Za granico? nigdy nie był. Ile pracuje w korpo? 3 miesiące.
- Opowiadanie z pełnym przekonaniem, że to czym się zajmuje jest niesamowicie ważne, rozwijające i takie "światowe" ( ͡° ͜ʖ ͡°). Podczas gdy ja kisnę w duchu, bo ta praca niewiele różni się od stanowiska w call center, z jedną różnicą, że to praca w korpo.
#korpo #korpoludki #heheszki
Przynajmniej ja wolę takich gości, choć oczywiście też mnie troszkę śmieszą, niż pacanów, którzy na każdym kroku demonstrują, jak to mają w------e na pracodawcę, obowiązki i jak to potrafią cwaniakować w pracy, żeby jak najmniej się narobić.
Żeby nie było, żem też korpoludek - własna DG od 12 lat here.
@czapu: dobrze to ująłeś, bo to właściwie nie był przykładny korpolud, tylko próbujący zabłysnąć wannabe korpolud.
@GrzegorzSkoczylas: Zaangażowanie w pracy jest godne pochwały, ale nie można dać sobie wyprać mózgu. Trzeba umieć na trzeźwo ocenić, ile ta praca nam daje, a nie dać sobie wmówić, że złapało się pana Boga za nogi.
@yasmine: pewnie ma drajw na fejm.
Mnie też śmieszy ta nowomowa świeżą upieczonych korpoludów w stylu: szerowanie skrina będąc na kolu.
@yasmine: śmiesz żartować? :D