Aktywne Wpisy
Rupert_Maklovitz +24
#depresja #samotnosc
#!$%@? jest wtedy, kiedy uświadamiasz sobię, że przez większość życia było podobnie #!$%@?, wycofany od zerówki, bo do 6 roku życia siedziałeś zamknięty w 4 ścianach i tylko raz na kilka godzin ktoś przychodził sprawdzić czy sobie krzywdy nie zrobiłeś, a większość czasu spędzałeś bawiąc się samemu klockami.
Moczyłeś się w nocy do 8 roku życia ze stresu, bo nie byłeś przystosowany do jakiejkolwiek interakcji międzyludzkiej. Ciągle problemy ze zdrowiem,
#!$%@? jest wtedy, kiedy uświadamiasz sobię, że przez większość życia było podobnie #!$%@?, wycofany od zerówki, bo do 6 roku życia siedziałeś zamknięty w 4 ścianach i tylko raz na kilka godzin ktoś przychodził sprawdzić czy sobie krzywdy nie zrobiłeś, a większość czasu spędzałeś bawiąc się samemu klockami.
Moczyłeś się w nocy do 8 roku życia ze stresu, bo nie byłeś przystosowany do jakiejkolwiek interakcji międzyludzkiej. Ciągle problemy ze zdrowiem,
Jotu +85
W kwietniu 2021 roku oddałem szpik dla swojego genetycznego bliźniaka z USA.
Niewiele ponad 2 lata później, w środku nocy, właśnie siedzę i piszę na FB z babeczką w wieku moich rodziców, której uratowałem życie.
Aż się trochę łezka w oku zakręciła.
#dkms #krwiodawstwo #krew #szpik #rckik #dawcaszpiku #medycyna
Niewiele ponad 2 lata później, w środku nocy, właśnie siedzę i piszę na FB z babeczką w wieku moich rodziców, której uratowałem życie.
Aż się trochę łezka w oku zakręciła.
#dkms #krwiodawstwo #krew #szpik #rckik #dawcaszpiku #medycyna
Podpisano:
! Jan Paweł 2
Pisma i podania np do sądów schizofreników są pierwszorzędną lekturą.
Innego razu rozwalił mnie tekst, poniekąd bardzo prawdziwy. Starsza pani ze sporym otępieniem (nie za bardzo kumała baze) miała właśnie otrzymac zastrzyk. Odwróciła się do pielęgniarki która miała jej go dac i powiedziała:
#opowiescizpsychiatryka #wykopobrazapapieza trochę #heheszki
Jesli natomiast pytasz czy praca z ludźmi chorymi psychicznie wpływa na moje zdrowie, to nie. (żartuje... głosy kazały mi tak napisać)
( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie, neuroleptyki tak nie działają. Żadna magia nauki, to zwykłe otępiacze.