Wpis z mikrobloga

Nowa zabawka, pierwsze wrażenia pozytywne...nadarzyła się okazja to kupiłem. A wiec czas dodać tag #ps4 do obserwowanych:-)
-konsola 1299zl z przesyłka jak nowka, paragon zakupu ze stycznia,
-pad nowy z Olx za 160zl
-gta 190zl.
- w najbliższym czasie dojedzie jeszcze fifa 15 i ufc żeby było w co przy piwku pograć z kumplami.

P.S chyba mam jakąś kijową przejściówkę vga-hdmi bo ps4 nie chce działać z projektorem...jedyna rzecz jaka działa z tą przejściówką i projektorem to stary nbox (ten biały). Kupiłem nawet droższą przejściówkę za 100 i tez tylko z "n" działa a sprawdzałem na kilku innych nowszych dekoderach. Miałem nadzieje ze przynajmniej ps4 ogarnie a tu lipa...pozostaje podłączyć pod TV.

#chwalesie #pokazzakupy #playstation4
polancky - Nowa zabawka, pierwsze wrażenia pozytywne...nadarzyła się okazja to kupiłe...

źródło: comment_1gfPxfveHDiFs1jhCRW0Y5826YKvb5bB.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@polancky: Za 1899 kupiłem PS4 w wersji białej z dwoma padami, FIFA15, Minecraft i NFS Rivals . 100% wszystko nowe. Warte swojej ceny :) Moja pierwsza konsola (nie licząc takiego cuda, jakim był Pegazus) :)
  • Odpowiedz
@polancky: witam serdecznie! Widzę, że wypatrujesz cen to pamiętaj o możliwości kupowaniu gier używanych. Ja czasami gram za darmo, bo kupuję bardzo tanio, a sprzedaję po tej samej cenie w sklepie stacjonarnym z grami, więc jeśli nie jesteś kolekcjonerem (jak np. ja) to zainteresuj się portalami jak gametrade.pl itp.
FIFA15 i UFC pewnie nie wybije Ci z głowy, ale człowiek uczy się na swoich błędach, więc powodzenia :D
  • Odpowiedz
@jurny_juhas: ja nie mam czasu na takie prezenty, a szkoda. W każdym bądź razie na jedno dobrze, bo pokemony, gimby, i reszta Facebooka prawdopodobnie nie ma 200pln by grać online i piszczeć do HS.
@Zioman: to jakiś mod? ^_^
  • Odpowiedz
@polancky: To twój początek przegrywu xD

PS. Zawsze gdy kupuję sobie coś drogiego, przypominam sobie, że inni wydają kupę kasy na fajki albo gry i od razu mi lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz