Aktywne Wpisy

czillaut +371
#niemcy wręcz wygląda jak fejk, mapa 1 do 1 rfn/nrd xd
źródło: Screenshot_6
Pobierz
dariusz44 +5
#s--s #zwiazki #kiciochpyta #pytanie
Mam od jakiegoś czasu nową dziewczynę, i ona lubi jak facet jest ogolony tu i ówdzie. Ogoliłem więc wiplera, jajka, pachy i tak dalej, żeby dziewczyna zadowolona była.
No ale dzisiaj mnie poprosiła żebym ogolił okolice odbytu na zero, bo ona się tam lubi zapuszczać, i mam pewne opory. Nie wiem czy nie będzie dyskomfortu, i czy nie będzie gryzło przy chodzeniu
Mam od jakiegoś czasu nową dziewczynę, i ona lubi jak facet jest ogolony tu i ówdzie. Ogoliłem więc wiplera, jajka, pachy i tak dalej, żeby dziewczyna zadowolona była.
No ale dzisiaj mnie poprosiła żebym ogolił okolice odbytu na zero, bo ona się tam lubi zapuszczać, i mam pewne opory. Nie wiem czy nie będzie dyskomfortu, i czy nie będzie gryzło przy chodzeniu

Mirki, mam pytanko.
Miała przyjść do dziewczyny paczka za pośrednictwem KEXa. Kurier do niej dzwonił, ale nie mogła odebrać telefonu i na stronie po kilku godzinach pojawił się status "Niedoręczona". Co należy w takim wypadku uczynić?? To znaczy, że przesyłka wróciła do magazynu tak??
@wykop
Btw swoją drogą dlaczego nie widzę na #mirko paska z tymi ikonami B, I, " i przyciskiem "wyślij" ?? Za każdym razem jak coś chce na mirko wrzucić to muszę z developer tools usunąć divowi klasę "dnone" żeby wyświetlić przycisk "wyślij".
@larvaexotech: nie polecam. Ja musiałem jechać na drugi koniec miasta
źródło: comment_Nlr3HSINTXI9Ww6E2zVTQnvBBFemLmhk.jpg
Pobierz