Aktywne Wpisy

źródło: temp_file2187556436153685428
Pobierz
RnaJ +2
#zwiazki #psycholog #psychoterapia psychoterapeutka powiedziała mi, że sprawdzanie telefonu partnerki po tym jak mnie zdradziła (obiecała poprawę, mamy dziecko, wiem że frajer ze mnie) to to samo co jej zdrada, bo to też p-----c. Co sądzicie?
Mam od jakiegoś czasu nową dziewczynę, i ona lubi jak facet jest ogolony tu i ówdzie. Ogoliłem więc wiplera, jajka, pachy i tak dalej, żeby dziewczyna zadowolona była.
No ale dzisiaj mnie poprosiła żebym ogolił okolice odbytu na zero, bo ona się tam lubi zapuszczać, i mam pewne opory. Nie wiem czy nie będzie dyskomfortu, i czy nie będzie gryzło przy chodzeniu i uprawianiu sportu. Poza tym jak mnie chłopaki na siłowni czy basenie przyuważą, że mam dupę ogoloną to pomyślą, że jestem gejem albo coś XD
@SEGATASANSHIRO: nie no nikt mi nie zagląda do d--y, no ale wiadomo, że czasem chłopaki pomogą się wytrzeć po prysznicu, jak mam ciężki trening, i ograniczone ruchy po nim. Albo jak ci trener robi masaż sportowy po treningu to też cię widzi całego, wiadomo normalne rzeczy.
@dariusz44:
ale to, że chłopaki na basenie czy na siłowni oglądają twoje okolice odbytu jest cokolwiek interesujące.
A tak bardziej serio, to użycie trymera jeśli człowiek jest mocno zarośnięty jest dobrym pomysłem. Nawet nie chodzi o s--s tylko o kwestie higieniczne
@dariusz44: okolice odbytu na zero, to twoim zdaniem normalne ze ktoś zagląda ci w okolice odbytu na basenie, siłowni albo podczas masażu?
@dariusz44: Będzie.
https://wykop.pl/wpis/18644875/a-propos-golenia-sobie-odbytu-ostatnio-popelnilem-
Ostatnio popełniłem nawiększy błąd w swoim życiu i chciałbym podzielić się tym doświadczeniem ku przestrodze. Ta, tak jak wiele innych historii, zaczęła się kiedy miałem problemy ze sraniem.
Nie, nie miałem zatwardzenia. To nie była kwestia regularności wypróżniania, a raczej jej techniki. Włosy w moim
@dariusz44: Gdzie mieszkasz siłaczu, też pomogę Ci się wytrzeć :*
@Prawdziwy_Oponiarz: No, ja bym był ostrożny z takimi oświadczeniami.( ͡° ʖ̯ ͡°)
@dariusz44: będzie, jak będą włoski odrastać