Wpis z mikrobloga

#s--s #zwiazki #kiciochpyta #pytanie
Mam od jakiegoś czasu nową dziewczynę, i ona lubi jak facet jest ogolony tu i ówdzie. Ogoliłem więc wiplera, jajka, pachy i tak dalej, żeby dziewczyna zadowolona była.
No ale dzisiaj mnie poprosiła żebym ogolił okolice odbytu na zero, bo ona się tam lubi zapuszczać, i mam pewne opory. Nie wiem czy nie będzie dyskomfortu, i czy nie będzie gryzło przy chodzeniu i uprawianiu sportu. Poza tym jak mnie chłopaki na siłowni czy basenie przyuważą, że mam dupę ogoloną to pomyślą, że jestem gejem albo coś XD
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
jeśli chłopaki zaglądają ci do d--y na basenie albo siłowni

@SEGATASANSHIRO: nie no nikt mi nie zagląda do d--y, no ale wiadomo, że czasem chłopaki pomogą się wytrzeć po prysznicu, jak mam ciężki trening, i ograniczone ruchy po nim. Albo jak ci trener robi masaż sportowy po treningu to też cię widzi całego, wiadomo normalne rzeczy.
  • Odpowiedz
No ale dzisiaj mnie poprosiła żebym ogolił okolice odbytu

chłopaki na siłowni czy basenie przyuważą

@dariusz44:
ale to, że chłopaki na basenie czy na siłowni oglądają twoje okolice odbytu jest cokolwiek interesujące.

A tak bardziej serio, to użycie trymera jeśli człowiek jest mocno zarośnięty jest dobrym pomysłem. Nawet nie chodzi o s--s tylko o kwestie higieniczne
  • Odpowiedz
Nie wiem czy nie będzie dyskomfortu, i czy nie będzie gryzło przy chodzeniu i uprawianiu sportu.

@dariusz44: Będzie.

https://wykop.pl/wpis/18644875/a-propos-golenia-sobie-odbytu-ostatnio-popelnilem-
@Dpdp +22
A propos golenia sobie odbytu.

Ostatnio popełniłem nawiększy błąd w swoim życiu i chciałbym podzielić się tym doświadczeniem ku przestrodze. Ta, tak jak wiele innych historii, zaczęła się kiedy miałem problemy ze sraniem.

Nie, nie miałem zatwardzenia. To nie była kwestia regularności wypróżniania, a raczej jej techniki. Włosy w moim
  • Odpowiedz
ludzie nie wierzcie w te prowokacje, to troll konta lub pracownicy wykopu, którzy wrzucają baity specjalnie, żeby ta resztka która została nie uciekła z tego portalu xd
  • Odpowiedz
Nie wiem czy nie będzie dyskomfortu, i czy nie będzie gryzło przy chodzeniu i

@dariusz44: będzie, jak będą włoski odrastać

sprobuj kremu do depilacji do okolic
  • Odpowiedz