Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Keygan: Fischer Worldcup SL 153, sezonu nie pamiętam ale mogę powiedzieć że zajebiscie się słuchają nogi i prowadzą ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Pawloo: Nie jeździłem niestety na Fischerach, ale przyznam, że moje nie raz mają problemy na lodzie, co do wchodzenia głębokie nie ma problemów. :)
  • Odpowiedz
@Keygan: Co do jazdy, mam je 3 sezon, rok czy dwa lata temu miałem problemy niekiedy żeby je opanować, ale w tym roku jak ważę te 80-85kg to się słuchają tak jak powinny :D
  • Odpowiedz
@Pawloo: Ja ten sezon niestety pauzuje, a w zeszłym miałem sytuację, że mi dzieciak wyskoczył to jak odskoczyłem krzywo na lód by się nie zderzyć no to nie powiem, poleciałem jak Stoch ( ͡° ͜ʖ ͡°) 4 miesiące ręka w stabilizatorze.
  • Odpowiedz
@Keygan: Ja dzisiaj tez miałem niezła sytuacje, nie ma to jak uczyć dziecko jeździć na czerwonej trasie :v Tez wyjechało zza krzaka, po lewo jechała moja siostra wiec musiałem odbić w krzaka... Łopatka mnie do teraz boli po spotkaniu z metalowym słupkiem... Bogu dzięki, mogło być gorzej
  • Odpowiedz
@Keygan: Trasy całkiem przyzwoite, jedynie co przeszkadza to stara infrastruktura, ale ten ośrodek kupili Czesi i ma być w najbliższych latach cały modernizowany :)
  • Odpowiedz