Wpis z mikrobloga

Ja #!$%@?, zamówiłem na #fasttech najpierw erlkonigin nano, napisali, że nie mają i że nie wiedzą kiedy dostaną. Anulowali zamówienie, kasę mają zwrócić.
Zamówiłem zamiast tego Orchid V6, napisali, że wysyłka dopiero 26 lutego, pomimo tego, że sklep w związku z świętem zamykają dopiero 16.02, a zamówienie złożyłem 7 lutego.
Napisałem do nich dlaczego tak długo mam czekać i odpisali, że nic nie mogą z tym zrobić i jeśli chcę szybszą wysyłkę to mogę zamówić coś innego.
Wstępnie wybrałem to:
https://www.fasttech.com/products/0/10009514/1904601-orchid-v4-styled-rebuildable-tank-atomizer

To będzie dobry wybór? Ewentualnie chętnie przyjmę od Mireczków poradę co innego kupić z #fasttech w cenie do 17$.
#epapieros #epapierosy
  • 9
jeszcze pytanko. Czytalem ze strasznie liquidozerny jest Orchid. Prawda to?

@apaczacz: szczerze mówiąc - to nie rozumiem tego pytania. to zależy od płynu i setupu grzałek i tego jak wapujesz. jeśli będziesz korzystał z gęstszych płynów (więcej VG), to zużycie będzie mniejsze. jeśli zamontujesz dwie grzałki, a nie jedną - to zużycie będzie, oczywiście - większe. Jeśli wcześniej n.p. wapowałeś na kayfunie na 8 W i zaciągałeś się przez 5 sek,