Aktywne Wpisy
belfegorrrr +1126
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
gymw8nhnzd +190
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
źródło: Screenshot 2024-08-30 at 09.41.44
Pobierz

źródło: comment_LAyF85cFtQKurFGOvzmg7iAuka6NFceU.jpg
PobierzOch jak mocno nie prawda. Na rozmowy w garniaku chodzi się wtedy kiedy praca garniaka wymaga. Może T-shirt to przegięcie w drugą stronę, ale jak mam siedzieć 8h przed kompem w biurze i nie mam kontaktu z klientem, to dżinsy i koszula (tak ładnie z angielskiego zwane "casual") w zupełności wystarczy. W garniaku chodzi się na rozmowy przeważnie do trzeciego roku kariery zawodowej, i to tylko
Brawo, widzę że jesteś twardzielem.
No wiesz, wykopowa elita twierdzi że tylko garniak i lakierki. Tylko twardziel może iść na rozmowę do Lidla w bluzie. Propsy ( ͡° ͜ʖ ͡°)