Wpis z mikrobloga

78 łapek w górę i żadnej w dół.

W moim filmie o Donbasie.
Uważam to za największy sukces. Że obie strony potrafiły docenić moją pracę.

@internetowyjanusz - nie wiem czy widziałeś ale nawet Hudziec udostępnił mój film.

Jutro wrzucę na wykopalisko.
Ostatni autoryczkowyspam na dłuuugo - 16 lutego. Wrzucę serię o Kosowie na 7 rocznicę deklaracji niepodległości.

Będę się starał aby było lepiej :) Teraz wracam do podróży z 2013 roku, dużo materiałów do pokazania :)

#ukraina #rosja #wojna
#serbia #kosowo
#thumbingthestans #ryczek
N.....2 - 78 łapek w górę i żadnej w dół.

W moim filmie o Donbasie.
Uważam to za ...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Hudziec udostępnił mój film.

@Nero12: Z innej beczki. Hudziec cos wspomina jeszcze o tym ochotniku Lemańskim ktorego jakis czas temu promował czy to już jest wyciszony temat?
  • Odpowiedz
@Nero12: Szkoda bom ciekawy czy mu sie już znudziło. W sumie ciekawe czy to była tylko propaganda że pokazuja go jako ochotnika a gosc tak naprawde nawet nie miał walczyc.
  • Odpowiedz
nie wiem czy widziałeś ale nawet Hudziec udostępnił mój film.

@Nero12: no i tu nie ma czym się chwalić, widocznie wpasowałeś się w ruską narrację.
  • Odpowiedz
@Nero12: Uważam to za największy sukces. Że obie strony potrafiły docenić moją pracę.

Doceniam co robisz, i masz łapę w górę ode mnie za to (tylko na youtube, bo na fejsie co najwyżej daję symboliczną, omijam ten syf). Nie zgadzam się ze wszystkim co prawisz, ale to wg mnie normalność i nie boli mnie Twoje inne zdanie.

Hahaha już dwa dislajki :) Janusz czuwa :D Co wy macie w głowach
  • Odpowiedz
@Nero12: Nie obraź się - manierę wypowiedzi masz w---------ą nieziemsko. Ale warto się zmusić do obejrzenia, bo mówisz ciekawie i z sensem.
  • Odpowiedz
@androll33: Ładnie umoralniasz, przedstawiasz świat internetu. Super. Lubimy takie wypowiedzi gaszące autora.

Ale.

Zgubiłeś kontekst. Film ma same łapki w górę, wrzucam ten wpis, 2 minuty później 2 w w dół. Mam to uznać za krytykę?

@jast: Bo śmiem olewać nieuargumentowany krytycyzm? Bo każdemu się wydaje, że jest ważny? Pisze w internecie jeden z drugim "ej Ryczek ale g---o, nuda" i uważa, że powinienem sie profesjonalnie i obiektywnie
  • Odpowiedz
@Nero12: Nie, bardziej prozaicznie - masz kiepską dykcję i dziwacznie kładziesz akcent + osobliwa mimika. Jest kontrast straszny, bo masz jeden z bardzo, bardzo nielicznych trzymających się konkretów i meandrujących wokół propagandy obu stron przekazów, a brzmisz jak typowy jutubowy mitoman jakich mnóstwo ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Drobiazg, bo treść jest najważniejsza, no ale jeśli jednak swoje główne medium wybierasz vlog.
  • Odpowiedz