Aktywne Wpisy
rolnik_wykopowy +150
Ketoprofen +4
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
W moim filmie o Donbasie.
Uważam to za największy sukces. Że obie strony potrafiły docenić moją pracę.
@internetowyjanusz - nie wiem czy widziałeś ale nawet Hudziec udostępnił mój film.
Jutro wrzucę na wykopalisko.
Ostatni autoryczkowyspam na dłuuugo - 16 lutego. Wrzucę serię o Kosowie na 7 rocznicę deklaracji niepodległości.
Będę się starał aby było lepiej :) Teraz wracam do podróży z 2013 roku, dużo materiałów do pokazania :)
#ukraina #rosja #wojna
#serbia #kosowo
#thumbingthestans #ryczek
@Nero12: Z innej beczki. Hudziec cos wspomina jeszcze o tym ochotniku Lemańskim ktorego jakis czas temu promował czy to już jest wyciszony temat?
Co wy macie w głowach :)
@Nero12: no i tu nie ma czym się chwalić, widocznie wpasowałeś się w ruską narrację.
Komentarz usunięty przez autora
@Nero12: (ʘ‿ʘ) czekam!
Komentarz usunięty przez moderatora
Doceniam co robisz, i masz łapę w górę ode mnie za to (tylko na youtube, bo na fejsie co najwyżej daję symboliczną, omijam ten syf). Nie zgadzam się ze wszystkim co prawisz, ale to wg mnie normalność i nie boli mnie Twoje inne zdanie.
Ale.
Zgubiłeś kontekst. Film ma same łapki w górę, wrzucam ten wpis, 2 minuty później 2 w w dół. Mam to uznać za krytykę?
@jast: Bo śmiem olewać nieuargumentowany krytycyzm? Bo każdemu się wydaje, że jest ważny? Pisze w internecie jeden z drugim "ej Ryczek ale g---o, nuda" i uważa, że powinienem sie profesjonalnie i obiektywnie