Aktywne Wpisy
cuks +5
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą
Pink_Floyd +3
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
W sobotę zamieściłem na mikroblogu ten wpis.
Wchodzę dzisiaj na swój profil i widzę że ten wpis dostał jeden plus, myślę sobie:
"dobre i to, ciekawe co to za Mirek ma taki dobry gust?"
Z ciekawości kliknąłem w w profil z którego dostałem plusa i to co zobaczyłem mnie zaskoczyło.
"Evena7 od 6 lat 2 mies. na Wykopie", 6 lat temu nawet nie wiedziałem o istnieniu tego serwisu, patrzę dalej, aktywność użytkownika, ilość akcji: "1".
Wat, cała aktywność na tym koncie przez ponad 6 lat to zaplusowanie pojedynczego wpisu?
Chyba przyznacie że to dość nietypowe, czy to jest jakiś błąd wyświetlania profilu, czy faktycznie ktoś po tak długim czasie zdecydował się dać plus jednemu wpisowi na mikro?
#niewiemjaktootagowac #coolstory #ciekawostki