@betonkomorkowy: no jak to w sklepie, asics można taniej kupić w Dechatlonie. Ja słabo wspominam wizytę bo poleciałem do sklepu biegacza bo zobaczyłem reklamę w stylu "mega wyprzedaż butów marki asics, taniej o 50 %" oczywiście okazało się ze wszystkie buty są w normalnych sklepowych cenach, jedynie wielkie naklejki 600zł a teraz prawie za darmo 300zł.
@betonkomorkowy: z 200 cebulionami nie wybieraj sie do sklepu biegacza, szukaj jakiś przecen sklepach internetowych, ja dorwałem asics gt 2000 2 za 199zł. gdzie w SB stoją za 399. no ale ja mam rozmiar 48 więc dość rzadki.
@betonkomorkowy: w dechatlonie w Lublinie jest bardzo ogarnięty koleś na dziale z butami, sam biega. Pogadałem z nim dobre 15 minut. Ale myśle że we wszystkich dechatlonach znajdziesz kogoś takiego.
@betonkomorkowy: pierwszych butow nie kupuj przez internet, idz do jakiegos sklepu nawet do decathlonu niech Ci pomierza stope dowiedz sie wszystkiego o swoich stopach od bardziej doswiadczonych
@betonkomorkowy: tak jak groby Ci radzi, nie kupuj przez neta, z 200 zł to też szkoda czasu na gonienie do sklepubiegacza bo ceny są ciut wyższe niż gdzie indziej. Jedź do decathlonu i poproś obsługę żeby Ci pomogła i najważnejsze są twoje doznania po przymierzeniu buta, pamiętaj! Alternatywą jest jeszcze szukanie przecen, teraz można coś fajnego znaleźć, wiem że np New Balance w sklepach miał niezłe wyprzedaże, tylko nie wiem czy
A zauważyliście, że na tych protestach to są właściwie sami mężczyźni? A gdzie rolniczynie, hodowczynie, transportowczynie, przetwórczynie i inne agrobiznesmenki? Czy sprawy nie powinna zbadać pani ministra do spraw równości?
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link