Aktywne Wpisy

wfyokyga +20
Dzień dobry
źródło: temp_file8352548185050688914
Pobierz
Teuvo +12
gramy (na oficjalnej apce nie działa)
⠀
⠀
źródło: f8f522d62b2cccc589faf8d68d5af7c5
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file8352548185050688914
Pobierz
źródło: f8f522d62b2cccc589faf8d68d5af7c5
PobierzWykop.pl
Kto się najbardziej pcha do wejścia pomimo, że na wstępie widać, że miejsc starczy dla wszystkich?
-starzy ludzie(głównie baby)
Kto siada na miejscu z brzegu a na siedzeniu od okna sadza mase foliówek, toreb?
-no stare baby
Kto jest oburzony tym, że sie obok niego usiadło(powod brak wolnych miejsc)?
-stare babsko
Kto zawsze narzeka i komentuje jazdę kierowcy?
-oczywiscie, że stare babsko
#podludzie #kochampolske #pks #pkp #podroze #bekazpodludzi #patologiazewsi #opinia
no bo nie czarujmy się, normalny tdi 1.9 król szos pasat to jest przeciętnie 300zł miesięcznie na samą benzynę.
3 miesięczny bilet we wro to jest 120zł na wszystkie linie, łącznie z pospiesznymi (a mozna tanszy kupić za80zł na dwie).
Co daje nam w sumie 900 - 120zł = 780zł oszczędności w 3 miesiące.
Dzisiaj rano wsiadałam do tramwaju i stałam kulturalnie tuż przy drzwiach, ale z boku, robiąc miejsce osobom wysiadającym. Po drugiej stronie wejścia też stały jakieś osoby i pierwsze wsiadły, więc je kulturalnie wpuściłam. A za mną stała właśnie taka baba, dosłownie napierała na mnie i coś sapała, żebym wsiadała już. Może ze mną jest coś nie tak, ale ja
położyła wszystkie torby jakie miała na siedzeniu(wiadomo od strony okna) żeby usiąść na skrawku d--y... #logikastarychbab
@Subtelna_Halina: ale czegoś takiego to w podlasiaku jeszcze nie spotkałem :/ za to kiedyś jak się dosiadłem do jakiejś starszej pani to wyjęła różaniec i zaczęła się modlić, nie wiem jak to interpretować