Po czwartku 10 dolców w dupsko (dzięki Na'vi, ( ͡o ͜ʖ͡o), hejtuje was a Lavislav niech zmienia team na dAT), co prawda lekko odbiłem się na prosiakach od ruskich, ale to był większy gamble niż Na'Vi.
Ja jutro wolne bo mam zaliczenie z KPK więc średnio będę mieć opcje na obstawianie.
mouz vs NiP - Jako że jest to BO1 można rzucić śmieciowe skiny na myszy, chociaż nie przewiduje wielkich deali. 3DMAX vs Titan - Titan na LANach pokazuje się najlepiej, imo poza Mirage 3DMAX nie ma mapy na której mogłoby ograć Titan, jeżeli będą procenty powyżej 75% na Titan to passujcie. VP vs Volgare, oczywiste VP, ale ja wołam skip, bo na mecze polaków sie nie betuje. Penta vs HR - największy mecz tego dnia, na moje oba teamy mają opcje to ugrać, oba teamy potrafią coś grać, ale HR powinno to mieć w kieszeni, w końcu nie mają kRYSTALa który gra tylko na online'ach :)
Możecie zostawić plusiki jeżeli chcecie więcej takich krótkich analiz (⌐͡■͜ʖ͡■) Motywuje to do bycia systematycznym Polecam także obserwować hash - #lewackiebety
No k%@# gdzie xD Mi wychodzi bez kozery 65% w ponad 3 lata. Od kwietnia 910zł, a jak kupiłem płaciłem 553zł. Oby w tym była wliczona ciepła woda lub sprzątanie klatki... ale niet.
Po czwartku 10 dolców w dupsko (dzięki Na'vi, ( ͡o ͜ʖ ͡o), hejtuje was a Lavislav niech zmienia team na dAT), co prawda lekko odbiłem się na prosiakach od ruskich, ale to był większy gamble niż Na'Vi.
Ja jutro wolne bo mam zaliczenie z KPK więc średnio będę mieć opcje na obstawianie.
mouz vs NiP - Jako że jest to BO1 można rzucić śmieciowe skiny na myszy, chociaż nie przewiduje wielkich deali.
3DMAX vs Titan - Titan na LANach pokazuje się najlepiej, imo poza Mirage 3DMAX nie ma mapy na której mogłoby ograć Titan, jeżeli będą procenty powyżej 75% na Titan to passujcie.
VP vs Volgare, oczywiste VP, ale ja wołam skip, bo na mecze polaków sie nie betuje.
Penta vs HR - największy mecz tego dnia, na moje oba teamy mają opcje to ugrać, oba teamy potrafią coś grać, ale HR powinno to mieć w kieszeni, w końcu nie mają kRYSTALa który gra tylko na online'ach :)
Możecie zostawić plusiki jeżeli chcecie więcej takich krótkich analiz (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Motywuje to do bycia systematycznym
Polecam także obserwować hash - #lewackiebety
#latweskurki
#csgobets
#csgomecz
#lewackiebety
#csgolounge