Aktywne Wpisy
mrocznegacie +511
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
Koleś w pracy u nas jest od dwóch tygodni na wypowiedzeniu, zmienia robotę. Od tego czasu się o-------a, ale w sumie nikt go jakoś nie krytykuje specjalnie.
Dziś trafił się jakiś baran z Krosna Odrzańskiego, który robił aferę c--j wie z czego. Powiedział, że zgłosi skargę na naszego bohatera.
Ten co o-----ł.
Wziął telefon, gdzieś zadzwonił i mówi Już daje pana do telefonu.
Klient p---------y, bierze słuchawkę i zaczyna gadać co się stało. Nagle stał się czerwony na mordzie, aż kolega z ochrony podszedł. Okazało się, że pracownik zadzwonił do kebaba 😀
Przyszedł aż kierownik hali i we trójkę siedzieli w sali konferencyjnej
Dziś trafił się jakiś baran z Krosna Odrzańskiego, który robił aferę c--j wie z czego. Powiedział, że zgłosi skargę na naszego bohatera.
Ten co o-----ł.
Wziął telefon, gdzieś zadzwonił i mówi Już daje pana do telefonu.
Klient p---------y, bierze słuchawkę i zaczyna gadać co się stało. Nagle stał się czerwony na mordzie, aż kolega z ochrony podszedł. Okazało się, że pracownik zadzwonił do kebaba 😀
Przyszedł aż kierownik hali i we trójkę siedzieli w sali konferencyjnej
Co sądzicie od dynamie magnetycznym firmy Reelight? Bo ja mam już dosyć tradycyjnego, dociskanego do opony roweru, szczególnie jak się zetrze łepek i musisz jeździć w deszczu. Interesuje mnie szczególnie model RL700 bo wygląda jak zwykłe światła tzn., że nikt ich nie uzna za atrakcyjne i nie ukradnie :)
https://www.reelight.com/en/products/rl700/
@Adrian00: Zabójcza cena, lepiej dynamo w piaście. Ja używałem dynama shimano i bardzo ok było.
Chodzi cały czas, ale nie stawia oporu więc go nie czujesz, daje na pewno więcej światła niż RL. Wyłącznik przecież masz przy lampce, a tego RL to ukraść nie można?
A tak zajrzałem z ciekawości na allegro i jestem zaskoczony, bo teraz takie kółka można kupić normalnie po ~120zł, a używane za połowę tego. Tanieją te zabawki...
Albo dynamo w piaście, albo lampka na paluszkiAA+eneloopy+dobra ładowarka.