Aktywne Wpisy

gedzior84 +1952
Mircy, chyba udało mi się pokonać nowotwór :)
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy

źródło: IMG_20250716_203324
Pobierz
Foxing +185
Restauracje w #polska kompletnie p----------o i odkleiło od zarobków przeciętnego człowieka. Pizzerie w szczególności └[⚆ᴥ⚆]┘
#pizza #pysznepl #takaprawda #gastronomia
#pizza #pysznepl #takaprawda #gastronomia

źródło: Screenshot 2025-07-16 at 19-34-06 Pizzeria Maximus Czeladź - Zamów z Dostawą Pyszne.pl
Pobierz
A te stare budy sa mocno przewartościowane i kupując mieszkanie w bloku z 2005r masz wywalony w kosmos fundusz remontowy
Mój dziadek mógł o tym pomarzyć będąc z rodziny wielodzietnej, na żadną ziemię nie miał co liczyć, a do tego na początku kariery dawał pieniądze swojej matce. Potem poznał babcię, strzelił gola i faktycznie wtedy całkiem szybko dostali klite 45m2.
@pamareum: neeeext
O tym że aby klitę dostać musiał 1) mieć żonę 2) strzelić jej gola 3) poczekać parę lat mieszkając z rodzicami, a po urodzeniu dwóch córek jeszcze rok czy dwa w kurniku 30m2
Szczerze mówiąc, w kontekście tego jak dziś wygląda sytuacja, nie widzę wielkiej różnicy
@galicjanin: no, na wiosce w Polsce B. Teraz w sumie tez dostaniesz, więc w czym problem ( ͡º ͜ʖ͡º)
A jak mieszkałeś na wsi i miałeś działkę wydzielona z dwudziestu hektarów ziemi rolnej przejętej przez rodziców za darmo po Niemcach. To mogłeś stawiać "kostkę" śwagier koparkę załatwił z PGRu, cegieł się nazwozilo po koleżeńsku z budowy w większym mieście, drewno kuzyn z zaprzyjaźnionego tartaku zalatwil.
Już od dawna nie płacisz za mieszkanie i jego wygląd tylko za MOŻLIWOŚĆ