Wpis z mikrobloga

Przewinąłem do początku rozmowę z #rozowypasek na fejsbuku i co następuje:
1. Wydawało mi się, że skądś ją znam (potem się okazało, że jednak nie :D) i jebłem zbajerowanym tekstem. Podziałało.
2. W ciągu 2 godzin opowiedziała mi swój życiorys, czyli wiedziałem m.in., gdzie mieszka, gdzie studiowała, gdzie pracuje - to już powinno dać do myślenia, że coś z nią nie halo, ale stuleja ciśnie to udaję, że nic nie zauważyłem.
5. 2 dni później bez ogródek jebła "przyjedź", co mi potem kilka razy wypomniała, że nie chciałem.
7. Pisze do mnie "śmieszku", "wariacie", "podrywaczu", żem "szalony" XD
10. Po 3 dniach pojawiło się magiczne słowo "randka" z jej strony. Powtórzyło się jeszcze 38 razy.
12. Dałem jej szanse zmienić zdanie co do randki - nie zmieniła :/.
13. Dziś jest 6 dzień od kiedy zaczęła się ta historia i chyba coraz bardziej mnie lubi.
14. "Randka" w najbliższy weekend.

Tu nasuwa się zasadnicze #pytanie, związane z szybkim tempem rozwoju tej relacji:

CZY JA, KUWRA MAĆ, POWINIENEM SIĘ JEJ BAĆ? XD

Kilka razy wspomniałem o tym, że jestem zboczony, uzależniony od seksu, że lubię się n---------ć alkoholu, o kłopotach z policją, a ona myśli, że to były żarty XD biedna dziewczyna
Wygląda na jakąś desperatkę, a to c--------a totalna. Nie chciałbym powtórki z przeszłości - co może kiedyś też opiszę :D

#rozowepaski #truestory #nocnazmiana
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@m21d24: nie ma nic bardziej aseksualnego niz zdesperowany rozowych xD

jest taka jedna, co ja kiedys poznalem i srednio co pare dni proponuje od pol roku wyjscie na p--o xD
  • Odpowiedz
@szejas: z kilku zdjęć, które dostałem 7/10. Niewysoka, nawet zgrabna, z buźki wygląda na młodszą, c---i też spoko - wszystko co lubię :D i to też powinno dać do myślenia, że jest ładna, sama i tak łatwo się wkręciła. Chyba, że taki farciarz ze mnie :D
  • Odpowiedz
  • 5
@m21d24: może dopiero połączyli jej Internet. Jak wspomnę swoje żenujące wpisy do swoich eks na naszej klasie po uruchomieniu tego portalu, to też mogłem wyglądać na jaKiegoś desperata. Daj jej szansę. Wysoki ranking może świadczyć że narodzi się zdrowa relacja. Nie s------l też i tego...
  • Odpowiedz
  • 0
@m21d24: bądź uważny. Do mnie też ostatnio jakiś różowy napisał na GG, nie wiadomo skąd mnie znając. I wytłumaczyła się tym że mam nick, gdy inni mają numer albo imię.

Ciężko mi w to uwierzyć.
  • Odpowiedz
Niewysoka, nawet zgrabna, z buźki wygląda na młodszą, c---i też spoko - wszystko co lubię :D i to też powinno dać do myślenia, że jest ładna, sama i tak łatwo się wkręciła. Chyba, że taki farciarz ze mnie

@m21d24: mam podobnie, laska po 2 godzinie rozmowy przesłała nagie fotki i zaprosiła mnie do siebie. Cały czas mam mindfucka
  • Odpowiedz
@basssiok: akurat to wygląda na fake, jakich nie brakuje w necie :) w tym przypadku wiem, że dziewczyna istnieje (:D) i nie wysłała mi obscenicznych zdjęć, choć nalegałem XD
  • Odpowiedz