Dzwoni do mnie zapłakana koleżanka i mówi, że rozstała się z narzeczonym, więc pytam czemu, odpowiada, że się z nim pokłóciła, powiedziała, że jak mu tak źle z nią to ma #!$%@?ć do innej bo ona ma już go dość, on powiedział "ok" zabrał rzeczy z mieszkania i wyszedł. I co ja jej mam powiedzieć? Dobrze koleś zrobił, jakby do mnie się tak odezwał ktoś kogo kocham i chcę spędzić z nim życie to też bym wyszła ;/
aaa no i pokłócili się, bo koleś wrócił z pracy i zapomniał wyciągnąć rzeczy ze zmywarki, a to jego obowiązek jest ;)
@ojaadaj20: Nie najlepsza chyba odpowiedź, ale zmień koleżankę. Żeby z tego powodu zrobić aferę? A chłop jak chłop. Puściły mu nerwy i się zawinął bez zbędnego gadania. Daj mi parę dni, potem się martw co tam się naprawdę między nimi podziało. Bo o zmywarkę to chyba jednak tak naprawdę nie poszło...
@ojaadaj20: Inteligencja emocjonalna na poziomie podłogi. Weź ją na wino / browara, niech się wypłacze.
A potem jak zejdą emocje powiedz jej powoli i delikatnie, że może nie był to najlepszy pomysł w jej życiu. I czasem warto pomyśleć jak odbierze jej słowa druga osoba.
@tobbi: Tego czy zrobił dobrze nie będę oceniał bo tego nie wiesz. Nie wiesz co tam się działo pod kopułą. Wiem natomiast, że facet osiągnął poziom krytyczny skoro to zrobił. Pytanie czy poszły bezpieczniki czy to już tak zostanie.
@ojaadaj20: niech odda jej zabawki to może jej przejdzie. Ja nie wiem skąd się biorą takie "księżniczki" #!$%@? jego mać. Zawsze się trafi w życiu chociaż jedna taka
@alma_: W gniewie to się dużo mówi a mało myśli więc niech sobie ochłoną. Ktoś powinien przeprosić a drugi zluzować. A może to nie pierwsza akcja i facet po prostu miał już dość? Pretekst idealny.
@Hybu: Pewnie, że się dużo mówi, ale jak już się wymsknęło coś tak okropnego to laska powinna od razu się ogarnąć i na kolanach błagać o wybaczenie. A pewnie Ona siedziała na kanapie, patrząc jak facet zbiera swoje rzeczy i czekając na to aż On przeprosi, że nie wyciągnął ze zmywarki. ;p @ojaadaj20: Henia? Co to kurna za imię?
aaa no i pokłócili się, bo koleś wrócił z pracy i zapomniał wyciągnąć rzeczy ze zmywarki, a to jego obowiązek jest ;)
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niewiemjaktootagowac
@straszakq: ja nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Weź ją na wino / browara, niech się wypłacze.
A potem jak zejdą emocje powiedz jej powoli i delikatnie, że może nie był to najlepszy pomysł w jej życiu.
I czasem warto pomyśleć jak odbierze jej słowa druga osoba.
@ojaadaj20: Najwyraźniej Go nie kocha, skoro mówi do Niego, że ma "#!$%@?ć"...
Komentarz usunięty przez autora
@ojaadaj20: Henia? Co to kurna za imię?