Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +125
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
źródło: 12
Pobierz
FejsFak +19
źródło: Screenshot_20241023_215600
Pobierz

Udostepniała tresci krytykujace Kijów a wychwaljace Rosje np. zjdecie Putina ktory w deszczu spaceruje ulica a z anim jada wozy opancerzeone a poniżej napis "wkrótce na Ukrainie". Marzenie sie własciwie zisciło choć sam Putin osobiscie sie nie pofatygował no ale co trzeba to dostarczył.
Efektu Olya zapewne nie przewidziała.
Zawsze trzeba brac poprawke bo np. prorosyjscy wrzucali kiedys fotke 17 latki ktora rzekomo rzuciła sie z granatami aby zatrzymać ukraiński czołg a potem okazało sie że fotki ukradziono dziewczynie z Rosji (@fanat pamietamy) no ale jak widze osoby z jej znajomych które albo maja takie samo nazwisko albo sa oznaczone jako best friend maja ustawione w avatarach żałobne znicze więc...
Ale zapewne panna nawet jesli miała czas na refleksje w czasie zejscia to i tak pewnie była przekonana ze ostrzał to dzieło ukrofaszystów bo natychmiast tak pisano na propagandowych profilach jakie ona i niektorzy jej znajomi lajkowali.
news liveleak ze zrzutami jej profilu
#ukraina #rosja #mariupol
źródło: comment_wwIhBFJhnqsrcKvsUOcfre7GbC5DiSAf.jpg
Pobierzźródło: comment_lAmDyhMhyWJb7bD9LyOI8sXivLXlJBSp.jpg
Pobierz