Wpis z mikrobloga

@domino01: no to logiczne że jak nie bierzesz to wszystko wraca powoli do normy. Przez pewnien czas może być zaniżony nawet. Inaczej jak by ci wszyscy sportowcy przechodzili testy antydopignowe? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ETplayer: normalnie wystarczy ze by testo w normie sie miescił norma jest spora . ja jakbym miął dwa razy tyle teścia co mam to nadal bym był w normie . szkoda bo chciąłbym jednym cyklem podnieść teścia pod wyższe granice normy choćby, bo mam niskiego...
logiczne że jak nie bierzesz to wszystko wraca powoli do normy. Przez pewnien czas może być zaniżony nawet. Inaczej jak by ci wszyscy sportowcy przechodzili testy antydopignowe? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ETplayer: Przechodzą bo mozę testosteron w normie ale jego pohodna DHT w okolicach sufitu. Po latach tarczyca rozwalona. Tracisz włosny na głowie a wszędzie indziej rośnie ich masa. Ospałość, poczucie zmęczenia, przyspieszająca otyłość.

@domino01: Zastanów
@domino01: przy dobrze przeprowadzonym cyklu i odbloku poziom TST powinien Ci wrócić do stanu z przed cyklona, Jak wchodzisz na cykl z teścia to Twój organizm całkowicie przestaje produkować naturalny testosteron, po to daje się tzw. odblok który przywraca normalną gospodarkę hormonalną