Dotknięcie ustalonej przez nas krawędzi ekranu skutkuje rozwinięciem menu, które zostaje ustalone według naszych zapotrzebowań. Może być to np pasek akcji tak jak w moim przypadku, mogą być aplikacje, ustawienia, lub i to i to - aplikacja obsługuje kilka warstw oraz dłuższe przytrzymanie danego klawisza. Do tego pełna konfiguracja kolorystyki, wielkości, miejsc, których dotknięcie skutkuje rozwinięciem się menu oraz martwych stref aktywacji.
Za darmo, root nie wymagany choć przydatny(wymagany do jednej z akcji). Reklamy tylko w ustawieniach aplikacji, poza brak.
Przydatny do obsługi dużych urządzeń jedną ręką, ja nie potrafię już bez tego żyć.
@JBFC: warto jeszcze dodać On-The-Go. Jako tapeta ustawia sie obraz z aparatu, a UI robi sie lekko przezroczyste. W ten sposób można np pisać sms i widzieć co jest przed nami (⌐͡■͜ʖ͡■)
Mam nadzieję, że ten system tankowania samochodu nie będzie jakąś irytującą mechaniką w stylu psucia się przedmiotów z Wiedźmina 3. W ogóle urealnianie gry, w której zabijasz przechodniów i uciekasz policji znikając z ich pola widzenia na 30 sekund jest takie głupie XD
Pie Control
Dotknięcie ustalonej przez nas krawędzi ekranu skutkuje rozwinięciem menu, które zostaje ustalone według naszych zapotrzebowań. Może być to np pasek akcji tak jak w moim przypadku, mogą być aplikacje, ustawienia, lub i to i to - aplikacja obsługuje kilka warstw oraz dłuższe przytrzymanie danego klawisza.
Do tego pełna konfiguracja kolorystyki, wielkości, miejsc, których dotknięcie skutkuje rozwinięciem się menu oraz martwych stref aktywacji.
Za darmo, root nie wymagany choć przydatny(wymagany do jednej z akcji). Reklamy tylko w ustawieniach aplikacji, poza brak.
Przydatny do obsługi dużych urządzeń jedną ręką, ja nie potrafię już bez tego żyć.
źródło: comment_DwLpQ3Aeywg6IsSXjkQYGIfArh9DHfBE.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora