@grzeczar: nie, jako podpowiedź dodam, że aktor grający główną postać w tym filmie grał jednego z głównych bohaterow w całkiem popularnym filmie sensacyjnym, który został wydany pod koniec lat 90, kolejna podpowiedź dodam ~16
@alemamkota: też nie @grzeczar: Sorry, że jeszcze raz wołam, ten 15 minut temu był googlowalny. Kolejna podpowiedź, tym razem duża bo już prawie 4h trwa. Dodam za to, że reżyser tego filmu jest reżyserem horroru, który ma ponad 26 000 ocen na filmwebie i który ma sequel. Reżyser pochodzi z USA.
@grzeczar: Z tego co pamiętam nie był zły, ale wybitny też nie był, ocena na Filmwebie (7.4) mniej więcej odzwierciedla to co myślę o tym filmie. Dokładnie jednak nie pamiętam bo oglądałem raz i to 4 lata temu.
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
#ogarnijkadr
źródło: comment_uUnkzl1Ivzyr5DZoNkelTfZasC6s4rXO.jpg
Pobierzźródło: comment_GstH9KfxmgRFEkNwWNcscprFcrj4kwKY.jpg
Pobierzźródło: comment_rNmidDsXGUSDL70Bjt63WCNq9gklqeoO.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@grzeczar:
Sorry, że jeszcze raz wołam, ten 15 minut temu był googlowalny. Kolejna podpowiedź, tym razem duża bo już prawie 4h trwa. Dodam za to, że reżyser tego filmu jest reżyserem horroru, który ma ponad 26 000 ocen na filmwebie i który ma sequel. Reżyser pochodzi z USA.
źródło: comment_Dda85Cg705ee74q8ohO8qvBiEnyXZjMu.jpg
Pobierz