Wpis z mikrobloga

#wrestling #wwe

Dobra! Zaczynam oglądać wrestling! :) Tylko niech mi ktoś powie jak to mam oglądać. Raw, SmackDown i MainEvent tworzą jakąś ciągłość? Oglądanie samego RAW i występów PPV nie będzie mi jakiejś "luki" tworzyło w fabule?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ryu: Zależy jakich zawodników lubisz i jakie pasy. Kiedyś SD było lepsze, dziś straszna bida. Ja osobiście wolę Raw ze względu na samego Punka, powrót Rocka potrzebny jak kotu buda... oraz team Adams i Kane śmieszne... Najlepsze czasy minęły.
  • Odpowiedz
@Ryu: nie będziesz na PPV kojarzył zawodników i feudów ze Smacka, ale żadna strata, bo i tak nie oferują nic ciekawego. Jeśli oglądasz na Extreme, to pamiętaj, że skracają program z 3h do z tego co pamiętam 1h. Do oglądania online polecam desirulez i telly-tv.
  • Odpowiedz
@kamdz: To swoją drogą. Klasyki wrestlingu to moja młodość, ale to tylko WCW. Wczoraj sobie trochę przy okazji pooglądałem na YT i jak na przykład usłyszałem intro Goldberga, to aż mnie ciary przeszły. :)

@FapinoTrololo: No właśnie trudno mówić żebym którychś wolał, bo tych gości w ogóle nie znam. Jakby gdzieś działało nWo, Sting, Goldberg, to bym mógł mówić, że wolę, nie wolę. :) Na Extreme oglądałem Royal Rumble, jakieś RAW które było przed RR i teraz wczoraj ściągnąłem sobie najnowsze RAW. Niby tam trochę kumam co się dzieje. Akcja Rocka z Punkiem wygląda nawet ciekawie. :) Chodziło mi przede wszystkim o to czy tam się dzieją niezależne od siebie rzeczy. Czy na przykład teraz na SmackDown znowu Rock nie napadnie na Punka i mu nie
  • Odpowiedz