Wpis z mikrobloga

Zegar biologiczny tyka, a ja wciąż bez faceta. Nie rozumiem dlaczego tak jest. Wszyscy mi powtarzaja, że jestem ładna i bardzo inteligentna. Przyjaciółka mi ostatnio powiedziała, że w przeciwieństwie do innych dziewczyn, jestem poukładana, rozsądna i wartościowa. Czemu faceci tego nie potrafią docenić? :(
#zwiazki
  • 152
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pati678: Ej po tym tekście, że "to bardzo intymne pytanie" stwierdzam, że albo trollujesz albo nie wiem co ;p przestaje mi się to dodawać. Olewasz typa, z którym spędziłaś "mega miłe chwile i coś tam poczułaś" bo ... pojechał do rodziny na święta? NO WAY!
  • Odpowiedz
@Pati678: > "Jeżeli mnie kocha, to powinien mnie postawić na pierwszym miejscu"
@rubesom: > "Dodajesz link z sytuacją gdzie olewasz faceta, który nie spędził z Tobą świąt będąc z Tobą tylko chwile"

@Pati678 przeczytaj sobie tekst @rubesom i swoje wpisy na tym portalu, nie sprawiasz wrażenia normalnej osoby, a raczej hmmm... niezrównoważonej?
  • Odpowiedz
@HhhOooO: To niech nie płacze tylko weźmie się w garść i zamiast porzucać kolesi za byle g---o, trochę dorośnie i zejdzie na ziemię. Bo widzę głowa w chmurach, tak się nie traktuje kogoś kto ma być partnerem na całe życie. To wygląda na zachowanie księżniczki, która faceta ma mieć pod pantoflem, faceta, który będzie na każde skinienie.
  • Odpowiedz
@Pati678:

Jeżeli mnie kocha, to powinien mnie postawić na pierwszym miejscu.

Kocha się kogoś za to, co ten człowiek sobą reprezentuje. Postawa roszczeniowa jest dość kiepska i oparte na niej związki zawsze będą się kończyły kłótnią, jeżeli facet ma chociaż odrobinę oleju w głowie.
  • Odpowiedz
Przyjaciółka mi ostatnio powiedziała, że w przeciwieństwie do innych dziewczyn, jestem poukładana, rozsądna i wartościowa. Czemu faceci tego nie potrafią docenić? :(

@Pati678: To jest Twoim problemem. Przeczytałem też linkowany przez Ciebie temat. Po trzecim zdaniu spasowałem. Chyba za bardzo uwierzyłaś w siebie i szukasz księcia, który sprosta Twoim wymaganiom. No, to powodzenia.
  • Odpowiedz