Wpis z mikrobloga

Zegar biologiczny tyka, a ja wciąż bez faceta. Nie rozumiem dlaczego tak jest. Wszyscy mi powtarzaja, że jestem ładna i bardzo inteligentna. Przyjaciółka mi ostatnio powiedziała, że w przeciwieństwie do innych dziewczyn, jestem poukładana, rozsądna i wartościowa. Czemu faceci tego nie potrafią docenić? :(
#zwiazki
  • 152
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pati678: chciałem napisać, że jestem bardzo zainteresowany by z Tobą popisać, ale po przeczytaniu Twojego poprzedniego wpisu muszę stwierdzić, że jesteś dziwna, delikatnie mówiąc
  • Odpowiedz
@Pati678: Ja juz znam takie jak Ty. Ladna? Góra 5/10 z buzi, 10 kg nadwagi ale d--y sie ruszyc nie chce. No i tak inteligenta bo skonczyla liceum dla dorosolych. Po twoich wpisach widac ze masz nierowno pod sufitem. Piateczka.
  • Odpowiedz
@Pati678: mega zalosne. Na podstawie opini swojej psiapsiolki ktora de facto nie powie Ci nigdy nic zlego wyciagasz daleko posuwajace sie wnioski i masz zal do swiata. Jesli masz problem znaczy ze lezy on w TOBIE.

Mozliwe ze jestes chora psychicznie, nerwowa, neurotyczna, jakas krzywa, wali ci z ust ? Nie wiem. Ty tez tego nie wiesz bo gdybys wiedziala to bys tego nie napisala.

Sam fakt jak piszesz "w
  • Odpowiedz
Wedlug mnie to nie troll. Poprostu mlode, glupie dziewcze, ktoremu sie wydaje,ze jest najmadrzejsza, a tak naprawde w dupie byla i gowno widziala. Lepiej niech sama sobie bedzie zamiast marnowac zycie swoja toksycznoscia jakiemus normalnemu gosciowi.
  • Odpowiedz