Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Alzena +39
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Parę zębów na posadzce, kałuża krwii, jęki, stęki. Wyjmuję telefon i 112.
Wielkie propsy dla pogotowia, byli w 3 minuty! I nawet nie czekałem długo na połączenie. To naprawdę budujące.
Na początku myślałem że brak kontaktu z poszkodowaną to kwestia szoku, ale gdy zaczęła pływać żabką w kałuży własnej krwii i kiedy spojrzałem na jej znajomych, to smutłem gorzko. Towarzystwo wyćpane jak siemasz.
Przykre.
#999 #112 #trustory #truestory #narkotyki #narkotykitozlo #cpactrzebaumiec
@cieszymir: no nic, szkoda ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No właśnie szacunek do mirko przede wszystkim. Także gdzie zdjęcia?:D
@cieszymir: W sensie naprawdę ruszała rękami jak do żabki czy to metafora dziwnego ruchu jaki wykonywała?
Komentarz usunięty przez autora