Wpis z mikrobloga

354-1=353

Czarna śmierć

8 wybranków którzy muszą zanieść pierścień, a nie to nie ta bajka. No ładny film( ͡° ͜ʖ ͡°)
Film przyjemnie się oglądało i ładnie został pokazany Fanatyzm chrześcijan(chociaż można to tłumaczyć paniką wywołaną przez dżumę) oraz ciekawe przedstawione życie pogan(nie lubię tego słowa, chrześcijanie wymyślili je żeby wrzucić do jednego resztę wyznań i wierzeń) które było bardzo kulturalne, bo przecież żyli sobie na jakimś zadupiu, nikomu nie przeszkadzali mieli swoją wiedźmę, która ma immunitet over 9000, no ale Jezuitom to musiało przeszkadzać, bo przecież wskrzeszają zmarłych.

Muzyka w filmie na plus, bardzo lubię takie klimaty i świetnie się wkomponowały utwory do filmu.

Aktorzy nosz kurde. Sean Bean umarł(za to bardzo ładnie go rozciapkali) ;_; w sumie nawet nie zauważyłem że w silent hill przeżył :D Bardzo dobrze też wypadł Eddie Redmayne grający mnicha.

Ocena 7/10. Film na prawdę mnie zaskoczył. Oczekiwałem jakiegoś badziewia, a oglądało się bardzo przyjemnie. Polecam dla osób lubiących średniowiecze.

PS.
#ejejej w ogóle co to za plakat ?! Sean Bean wygląda jak mumin xD

#film #filmy #ogladajzwykopem #metsan365filmow #seanbean
Metsan - 354-1=353

Czarna śmierć

8 wybranków którzy muszą zanieść pierścień, a ...

źródło: comment_31QTrw6TswmJpXXuOnq6rXJvzDSuDEJg.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach