Wpis z mikrobloga

Dostałem taką oto wiadomość od nieznajomej "niewiasty" na fb:

Dzień Dobry. Czy ma pan ochotę na znajomość , że mną. Poznamy się. Mam nadzieje , że nie uzna to pan za wielki nietakt jak sądzą o tym niektórzy, jeśli dziewczyna pierwsza napisze. Mam na imię Ewa. Wcześniej nie wchodziłam na profil bo nie miałam czasu. Skupiałam się na nauce i pisaniu pracy magisterskiej . Skończyłam studia informacja naukowa i bibliotekoznawstwo na uniwersytecie wrocławskim. Obronilam juz pracę magisterską Mam teraz wolny czas i szukam fajnego uczciwego chłopaka, gdyz moj zegar biologiczny tyka. Aktualnie nie pracxuje choc poszukuje pracy. Poskładalam wszedzie cv dp biblioteki po biurach mac donaldzie ale przyjmuja tylko po znajomosci i nic nie ma . A pan czy pracuje czy studiuje. W wolnych chwilach slucham radia eski ogladam filmy i serialer tj. Klan, M jak Miłość , Na Dobre i na złe, programy rozrywkowe, jezdze z mama na działkę , ogladam sport, rozwiazuje krzyzowki. A jakie są Pana zainteresowania . Ma Pan gg to poklikamy i kiedy mozna zastać .Ja jestem popoludniami. Pozdrawiam

C--j nie będę, nie podlinkuje do profilu, ale laska zmiażdżyła system.

#bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #tfwnobf #przegryw #facebook
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jestem bezwartosciowa k----m bez ambicji i zainteresowan

@tomix: wołaj jak odpowiedź dostaniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@MagnitudeZero: masz racje cumplu, jestem stulejk, ktora nigdy dziewczyny nie miala :-D

@NuGuns: dla mnie tez jest smutna, ale jestesmy na mirku. Pewnie za 5 lat polowa mirkow bedzie miec takie wrazenie jak Ty :-)
  • Odpowiedz
@tomix: Jako studentka tego samego kierunku muszę przyznać, że odsetek różowych pasków na tym kierunku reprezentujących podobny poziom inteligencji jak opisany sięga 20-30%.

Gdyby nie wzmianka o Wrocławiu, pomyślałabym,że to jedna z moich cudownych znajomych.
  • Odpowiedz
Gdy facet jest stulejarzem to heheszki i śmiechy hihy #tfwnogf .
Jak babka jest stulejarzem (to chyba najgłupsze wyrażenie jakie kiedykolwiek wyszło z mojej głowy) to smutek, żal i współczucie.
  • Odpowiedz