Wpis z mikrobloga

@saragas: ja gram 4-3-3 i wtedy w środku mam jeszcze Pjanicia i Hernanesa, na bokach mam Candrevę i Faraona. Co do obrony to mam Maicona, ale możliwe, że Lichsztajnera IF ma lepsze staty. Reszta podobna.
@saragas: Gdy wyjdzie toty jak co roku będzie wielki market crash i ceny pospadają na tydzień, w niektórych przypadkach nawet o połowę. Dlatego jak sprzedaż wcześniej, to odkupisz to co miałeś a jeszcze hajs zostanie.
@saragas: Na tę chwilę wygląda tak: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=jiVUJ6l9nLIuv:pc

Tylko wiesz, miałem 30k monet, ułożyłem coś takiego, więc możliwe, ze coś jeszcze dokupię.
Teveza dokupiłem ostatnio, wczesniej grałem Ibarbo i był bardzo dobry.

Tylko, że wiesz, zagrałem jakieś 20 meczów, startując od 10 ligi, w dodatku ze słabym padem, więc nie wiem na ile to będzie pomocne, ale grało się stosunkowo fajnie.
nie wiem czemu od 3 sezonów męczę się niemiłosiernie z przeciwnikami, wygrywam 1/5 spotkań, reszta remisy (3/4 liga).

@saragas: wywal tych ifów a od razu będzie się lepiej grało, przerabiałem to z ifem Lacazette i Cazorla
@saragas: głowy nie dam sobie uciąć, ale dla mnie ma. Jak miałem IF Lacazette (wcześniej normalny złoty) to nic nie trafiał. Sprzedałem go i znowu zacząłem grać zwykłym to bramki zaczęły wpadać od razu. To samo z Cazorlą. Miałem go w składzie i zamiast awansu to jeszcze spadłem ligę niżej. Też go sprzedałem i później oczywiście na luzie awansowałem.