Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +29
1. Kupisz na pewno nie zagra w Lechii. 25-letni skrzydłowy ostatecznie wylądował w klubie AS Cittadella, grającym w Serie B.
2. Komplikuje się transfer Sebastiana Mili.
3. Jeśli nie uda się ściągnąć Mili, to następnym piłkarzem na liście życzeń biało-zielonych jest zawodnik Wisły Semir Stilić.
4. Donatas Kazlauskas podpisał kontrakt z Lechią. Kazlauskas ostatnie dwa lata swojej kariery spędził w Atlantasie Kłajpeda, dla którego w litewskiej ekstraklasie zagrał w 53 spotkaniach i strzelił 19 bramek. 21-latek może występować zarówno na prawym, jak i lewym skrzydle.
5. Prawdopodobnie na obóz przygotowawczy z zespołem biało-zielonych wyjedzie Grzegorz Wojtkowiak.
6. Podobno Lechia chce jeszcze w tym okienku zakontraktować bramkarza (Dobrivoj Rusov) i doświadczonego napastnika.
7. Kontrakt z Lechią przedłużył Marcin Pietrowski...
8. Ricardo Moniz jest kandydatem na selekcjonera reprezentacji Indonezji.
9. Na obóz do Turcji poleci Dariusz Trela, który będzie miał ostatnią szansę, aby udowodnić trenerowi, że warto dać mu szansę gry w pierwszym składzie. Po obozie przygotowawczym podjęta zostanie decyzja, czy bramkarz w Lechii zostanie, czy z drużyny odejdzie.
#lechia #ekstraklasa
W Gdańsku musiałby dostać naprawdę kosmiczną ofertę, w co wątpię, skoro za będącego ich pierwszym wyborem Milę zaoferowali 200k.
@Hahazard: Milę musieliby kupić, bo ma kontrakt ważny do końca przyszłego sezonu. Stilic będzie do wzięcia za darmo po tym sezonie. Według mnie Bośniak zostanie w Krakowie. Ze Smudą dobrze się rozumie i w każdym meczu znajduje się w podstawowej jedenastce. Kolejnym argumentem jest fakt, że
D---------y kolejne 20 zimą.