Wpis z mikrobloga

Na Wykopie panuje cenzura. Jeżeli komuś taka sytuacja nie odpowiada, serdecznie zapraszam do usunięcia konta.
  • 348
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oj admini, admini. Dorośli ludzie, a nadal nie wiecie, że naród polski to naród ludzi niepokornych, ludzi mający twarde karki. Nie ma się więc dziwić, że jest tak, a nie inaczej. Zamiast walczyć, szarpać się trzeba uderzyć się w pierś. Ale do tego trzeba odwagi cywilnej. Kolejna rzecz. Pobawię się w przewidywanie przyszłości.: wykop.pl w przyszłości pójdzie za przykładem naszej-klasy.pl, czyli totalnie skomercjalizuje się żądając opłat od użytkowników. I to będzie jego
  • Odpowiedz
wykop schodzi na psy ... w necie wszystko szybko się zmienia a takimi działaniami tylko denerwujecie userów ... ciężko o stronę, która jest bardziej zależna od użytkowników ... a mimo to ostatnio macie ich gdzieś i ich zdanie ...
  • Odpowiedz
Poduszkowiecpelenwegorz i shogoki zbanowani? ale jaja. Fajnie jest gdy użytkownicy stworzą Wam content, wypocą się w komentarzach, kasa wpadnie za nich, a tu jeb - ban.
  • Odpowiedz
Dzisiaj przestałem być bordowy. Czeka mnie życie, więc stoczę na Wykopie swoją ostatnią walkę - walkę z cenzurą.

Mam nadzieję, że Wy także odnajdziecie w sobie resztki sił i odwagi, by zrobić to samo, co ja.

Żegnam Was wszystkich!

Proszę
  • Odpowiedz
W końcu wiem o co w tym wszystkim chodzi. Ciekawe kiedy dostanę bana, wszak nie jestem politycznie poprawny. Napiszę coś o muzułmanów i będzie platyna a antykatolicki jad będzie leciał dalej....
  • Odpowiedz
Jak pojawiały się alternatywy dla takich serwisów jak wykop nie dawaliśmy im szans. A tu nadszedł dzień, kiedy mogą spróbować ponownie. Bo po co nam serwis, który przepuszcza tylko część z tego co znajdziemy...

Alternatywy zgłaszać się!

Na początek można wrzucać wszystko na oba serwisy, aż do przejęcia userów.
  • Odpowiedz
Mnie nie pasuje.. Ale ja nie jestem jeleń żeby usuwać konto. Przeciwnie, będę pisać co mi się podoba, w dupie mam cenzurę. Jak mi usuną konto to założę drugie, trzecie, piąte, do usranej śmierci będziecie mieć ze mną p--------e. POZDRAWIAM!
  • Odpowiedz
@t__d

Tym oto postem zniszczyłeś całą idee powstania serwisu. Kolejny pudelek, onet czy wirtualna polska.

Trzeba stworzyć serwis, którego serwery będą na jakimś odludziu.
  • Odpowiedz