Wpis z mikrobloga

@Fakie: działo które musi również walczyć z 10-tkami. To tyle? Bo w zamian za to działo T34 bardzo mocno płaci pod względem ogólnej zwrotności, prędkości i wytrzymałości pancerza. Nie wiem czy to taki super deal.
@PiccoloColo: No ok. Tylko problem w tym, że czołgi na 8 a nawet 9 tierze mają problemy z pancerzem WZ, nie mówiąc już nic o niższych.

Działo znacznie lepsze to jasne, tylko co z tego, że masz to działo lepsze, skoro nie bardzo da się zrobić carry? Zerowa mobilność by zmienić flankę, pancerz który jest przebijany przez wszystko, 'mocna' wieża która ma dach o grubości 30mm w które przebije się każde
@dastarichoff: Oba czołgi mają swoje atuty, ale mapy w wot, są różne i na każdej z nich znajdzie się miejsce dla obu czołgów. Co do celności hamburgera, to nie lamentowałbym, po prostu działo ma długi czas celowania, stąd się bierze hipoteza o jego niecelności. Oczywiście nie deprecjonuję WZ'ki ponieważ ma genialną mobilność , jak na HT ofc, oraz pancerz, co prawda niebyt gruby, ale potrafiący sporo odbić.
@PiccoloColo: Niet, to nie jest kwestia czasu celowania. Mam niemal 400 bitew na T34 i to działo po prostu nie ma 0.35 celności. Nie przy takich ziemniakach jakie sadzi.

Przykro mi, bo kiedyś T34 był NAPRAWDĘ świetny. Teraz... meh. Dalej dobry, ale jednak limited MM premki są imho lepsze. Nie pamiętam kiedy ostatnio wziąłem burgera na przejażdżkę. Tym bardziej jak widzę z jaką łatwością przychodzi mi rozwalanie ich gdy jestem w
@dastarichoff: Jeśli chodzi o celowanie w słabe punkty z dystansu, to tak, ciężko jest przymierzyć, czasem sadzi kartofle, ale wątpię, żeby w ruskich, czy też chińskich czołgach było lepiej.

Ktoś dziś napisał, że T34 głównie prowadzą pomidory, także jeśli na przeciw siebie staną oba czołgi , to niepowiedziane jest, że wygra WZ( ͡º ͜ʖ͡º)