Wpis z mikrobloga

Super sylwester ku*wo. Dzwonie do byłej złożyć jej życzenia bo ostatnio zaczęliśmy sie dogadywać i udało nam sie też spotkać dzień przed sylwestrem, jej telefon odbiera jakis #sebix i zaczyna mi cisnąć po matce. Później dołączył sie jego kumpel po czym ona przejęła stery i jakby nic sie nie stalo "nie mam teraz czasu pa". Mocny wjazd w 2015

#przegryw #friendzone #4everalone
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@koc_grzewczy: no wiadomo, bo jakikolwiek kontakt z byłą to bycie frajerem oraz podbijanie do niej. OP pewnie ma dziewczynę, ale c--j tam - trzeba mu pocisnąć, co nie mireczki?

@ciachostko: ciesz się, że z nią nie jesteś i tyle.
  • Odpowiedz
@koc_grzewczy: Sebix nawrzeszczał i nagroził swojej dupeczce jak dowiedział się kto dzwoni to zareagowała tak, a nie inaczej. Sam radzę zluzować poślady i nie nazywał kogokolwiek przegrywem, bo chce być miłym dla swojej byłej co kojarzy się tylko z jednym na Wykopie.
  • Odpowiedz
@Zhukov: powodzenia, ale wiesz, nie wchodzi sie do tej samej rzeki,pierdzielisz jej tam bzdury w sylwestra,pewnie jak widzi twoje imie na wyswietlaczu to odrazu mysli "no nie , znowu on,probuje byc dla niego mila zeby sie nie pociol a on mi tu dzwoni...znooowuu" i oddaje telefon kumplom z ktorymi sie bawi,oni ci jada o matce , wala z ciebie glaba ,ona w koncu odbiera im telefon bo robi sie jej
  • Odpowiedz
@ciachostko: Widocznie byla byla dla ciebie tylko mila, a wczoraj w obecnosci kolegow poczula odwage ci wygarnac co naprawde ma na mysli xD

Jeszcze k---a zamiast momentalnie odlozyc sluchawke i w-----c telefon do kobiety, to ty sluchales jak ci dwoch typow obraza matke xD przegryw motzno, dobrze pojechali z frajerem.
  • Odpowiedz
  • 8
@WlasciwosciBetonu: no to trafiacie na same złe kobiety w takim razie. Nie szukam okazji do bycia z byłą i chyba to jest logiczne. Jeżeli to była dobra kobieta ale np poroznily nas cele życiowe to tez mam zrywać kontakt? No nie żartujcie sobie.
  • Odpowiedz
@Zhukov: Cny rycerzu, a tag #friendzone dla beki wrzucił, prawda? Naucz się rozumieć co czytasz :). No chyba, że dał to po atencję, to wtedy uberprzegryw liczący, że go ktoś pogłaszcze po głowie za zadawanie się z patologią zamiast w-----ć to w przeszłość.
  • Odpowiedz