Wpis z mikrobloga

Do wszystkich podludzi z tagu #z-------------j - żebyście złamali nogę na oblodzonej nawierzchni i cierpieli tak samo, jak kierowcy, którzy wpadają w poślizgi przez was. I ŻEBY WAM NOSY ODMARZŁY HULTAJE JEDNE!

#z-------------j #oswiadczenie #heheszki
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anonim1133: Nieraz najlepsze opony i umiejętności zawiodą, bo pada TYM ANGIELSKIM ŁUPIEŻEM KTÓRY JEST POTRZEBNY ŻEBY MIEĆ CHWILĘ RADOŚCI NIE UMIECIE SIĘ HULTAJE BAWIĆ BEZ KIJKÓW DO JEŻDŻENIA PO ŚNIEGU KUPCIE SOBIE K---A DESKOROLKĘ
  • Odpowiedz
@anonim1133: Teraz, zupełnie na serio - nie zawsze. Znajomy wpadł w poślizg i pojechał na czołówkę. Kierowcą jest od kilkunastu lat, auto zużyte, ale zadbane, drugi też wcale nie był nowym kierowcą, uważał. Na szczęście nikomu nic się nie stało.

Brak umiejętności? Nie, trudny dzień (wracał od lekarza z chorym synem), góry i zima. Jak to anglicy mawiają - shit happens.

ALE CI IDIOCI BĘDĄ JEŹDZIĆ PO ŚNIEGU HURR ZOBACZ
  • Odpowiedz
@anonim1133: Na nic mi się zdały rok temu opony i umiejętności jak z-------m się na drodze po pas w śniegu. Traktor się nawet zakopał, spędziłem kilka godzin w aucie zanim przyjechał ciężki sprzęt i ogarną drogę.
  • Odpowiedz
@anonim1133: Sory ale nie będę jeździł cały rok ziłem bo może w zimie n-----e pół metra śniegu a drogowcy nie odśnieżą na czas. To była wina śniegu w normalnych warunkach moje auto daje radę, w tym wypadku nie dało rady właśnie przez śnieg.
  • Odpowiedz
@anonim1133: też tak mędrkowałem w internetach o oponach, bazując na wiedzy z YT i for, aż potem na Continentalach TS850 235/35 R19 przytuliłem rów przy prędkości 30km/h. W pewnych sytuacjach umiejętności kierowcy decydują tylko i wyłącznie o tym jak duże straty będą.
  • Odpowiedz