Wpis z mikrobloga

Mam pytanie.

Na jakie ciekawe usługi (poprzez premium sms,premium call)można przeznaczyć pieniadze z prepa na telefonie?

Zalegaja mi spore sumy których nie wydzwonie a nie chce doładowywać konta żeby mi nie przepadły. Bawiłem się w zwrot gotówki na konto bankowe przez premium SMS ale zwrot to około 30% jak nie mniej. Rapideo jest spoko ale prawie nie korzystam i mam tam masę transferu. Szukam jakichś stronek przydatnych w codziennym internetowym życiu gdzie mógłbym opłacić w ten sposób jakieś premium account albo ciekawych i popularnych gier gdzie w ten sposób będę mógł opłacić jakieś szeroko rozumiane mikropłatności(itemy, skórki) lub premium account (z tego co pamiętam w LoLu dało się płacić w ten sposób za skórki ale wyłączyli ta opcje na EU West z polskich telefonów) .

#gsm #prepaid #pytanie #kiciochpyta
  • 4
@ripp1337: Na palcach jednej ręki można policzyć ile razy z tego serwisu korzystałem ale dzięki za sugestie.

@kam191: To może być dobre.

@beer_man: Jakbym maniaczył w WoTa to nie było by problemu :) do rozważenia ale wolałbym uniknac niepotrzebnych pośredników.