Tak jak niektórzy wiedzą, co deklarowałem podczas grania w Wormsy, chciałbym stworzyć ligę. Czyli każdy gra z każdym i są dopisywane punkty itd. Szczegóły opiszę jutro, a teraz proszę was o deklarację, kto byłby chętny. Wiem, że trwa jeszcze turniej, ale połowa osób już odpadła i pewnie czuję chęć rewanżu. Choć i tak dopiero zaczęlibyśmy za jakiś czas. Więc piszcie tu kto byłby chętny.
@jestem_legenda: Można jakiegoś linka kto, co, jak gdzie i w ogóle o co chodzi? Bo trochę nie w temacie jestem a wormsy chętnie bym sobie "odświeżył" :)
#worms
#ligaworms
Tak jak niektórzy wiedzą, co deklarowałem podczas grania w Wormsy, chciałbym stworzyć ligę. Czyli każdy gra z każdym i są dopisywane punkty itd. Szczegóły opiszę jutro, a teraz proszę was o deklarację, kto byłby chętny. Wiem, że trwa jeszcze turniej, ale połowa osób już odpadła i pewnie czuję chęć rewanżu. Choć i tak dopiero zaczęlibyśmy za jakiś czas. Więc piszcie tu kto byłby chętny.
Mozna tak zrobic, ze jak gracze sie umowia na runde shoppera to w takiej formie ja rozegraja.
i wygrany otrzymuje tyle pkt jakby wygrał normala.
Pozostaje kwestia trybu. W jaki sposób rozgrywały się inne ligi? Też na nnn-intermidiate?
1. normal
2. shopper, cos tam.. cos
Lista chetnych, dopisujmy sie:
jestem_legenda
semperfidelis
payner
2. semperfidelis
3. payner
podrzuć ktoś @beer_man: instrukcję instalacji i grania, bo nie mogę znaleźc
1. jestem_legenda
2.
2. semperfidelis