Aktywne Wpisy

marek2092 +733
Mirki pijcie ze mną kompot, dzisiaj o godzinie 9:37 rano stałem się poważnym mirasem i zostałem ojcem..
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
źródło: temp_file5393358138833042162
Pobierz
VOC1602 +11
W co rząd powinien inwestować w pierwszej kolejności
- ścieżki rowerowe 9.5% (119)
- duży port lotniczy w centrum kraju 28.5% (356)
- trasnport rzeczny 4.6% (57)
- drogi lokalne 4.3% (53)
- autostrady 7.4% (92)
- metro i węzły transportowe 5.1% (63)
- obwodnice 7.4% (92)
- rozbudowa pasów na lotniskach 1.5% (19)
- porty morskie cargo 9.0% (112)
- koleje dużych prędkości 22.8% (284)

#komputery #gry #pcmasterrace
Jak oceniacie taki zestawik? Kartę chcę MSI, ze względu na ciche chłodzenie w porównaniu do Gigabyte. Płyta oczywiście będzie inna, pod obudowę typu microATX (jakiś kwadraciak), nie lubię wielkich, szumiących kloców.
Na długo mi takie coś starczy do gier na ultra w max rozdziałce full hd? (nie będę grał w 4k, bo nie ma to sensu).
źródło: comment_ivuUfgHU0umKXpik6DBs5immPsgIdsAn.jpg
Pobierz@Murzinio: zasilacz wybiorę, jak troszkę wiedzy zdobędę na ich temat i zobaczę zapotrzebowanie wszystkich podzespołów. Płyta będzie do zmiany, chciałem tylko średnio policzyć ile to mi wyjdzie wszystko, muszę mieć coś pod microATX, na chwilę obecną przez najbliższe lata nie zamierzam się bawić w SLI, więc chcę małą, kompaktową i stylową obudowę, kosztem napędów (nie potrzebuje) i kieszeni 3,5", wystarczy
4690k procek
RAMu ci starczy 8GB do grania, nawet mając Crysisa 3 włączonego mogłem spokojnie zminimalizować i odpalić przeglądarke.
@kj5: jak mówiłem, nie używam kompa tylko do grania, narzędzia pracy zabierają kosmiczne wartości ;) Eclipse z otworzonymi kilkudziesięcioma projektami,