@MyshaM: przeczytałem "#chujzwykopem" zamiast "#chudnijzwykopem" i juz chciałem plusować, ale spoko... jak masz te 170 to myśle że przy 55 bedzie idealnie, a przy 50 to łolaboga. Powodzenia ! :)
@MyshaM: Te owoce nie mają sensu jak ktoś już wspomniał, po prostu daj zamiast nich warzywa. Jak będziesz mało jadła to miej też na uwadze ewentualną suplementacje np. magnezu a teraz w zimie witaminę d3, ew wapń jak nie masz w diecie wystarczająco. Polecam się zapoznać na własną rękę z tematem tylko nie na jakichś pseudoblogach dlatego sam na nic nie namawiam tylko zachęcam.
Mi to wygląda na problem z samooceną a nie PRAWIDŁOWĄ wagą.
@parasolki: przytyła 7kg siedząc i jedząc, więc załapała w większości tłuszcz i według Ciebie to jest prawidłowa waga? :-) To, że ktoś potrafi spiąć dupę i się wyciąć ponownie to nie znaczy, że ma problem z samooceną. Po prostu nie wszyscy akceptują bycie grubą kulką #bekazlogikigrubasa
@Skarfejs: 50 kg przy tym wzroście to super niedowaga. Mięśnie ważą więcej niż tłuszcz a z tego co pisze autorka postu zależy jej na niższej wadze. A kobietom akurat do zdrowia jest potrzebny pewien procent tkanki tłuszczowej.
za 3 miesiące wrócę do formy, trzymajcie kciuki!
a wszystko to, bo...
#oswiadczenie #dieta #fitnessboners
Mi to wygląda na problem z samooceną a nie PRAWIDŁOWĄ wagą.
Do tego pij dużo wody mineralnej,
Wiem co mówię, patyczak hir, 50/172 i muszę przytyć, bo to problemy, przede wszystkim zdrowotne
@parasolki: przytyła 7kg siedząc i jedząc, więc załapała w większości tłuszcz i według Ciebie to jest prawidłowa waga? :-) To, że ktoś potrafi spiąć dupę i się wyciąć ponownie to nie znaczy, że ma problem z samooceną. Po prostu nie wszyscy akceptują bycie grubą kulką #bekazlogikigrubasa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora