Aktywne Wpisy
pieknylowca +283
Coraz bardziej mam wrażenie że w #polska 90% firm to nie jest zakładanych żeby zarabiać pieniądze tylko żeby właściciele mieli powód do narzekań że im ciężko i dokładają do biznesu. Brak klientów? Źle. Są klienci? Jeszcze gorzej. Jeszcze się chłopu obrywa że to przez niego się zamknęła. Jeśli babie tak nie pasowało to mogła organizować stołówkę tylko dla znajomych. #januszebiznesu
źródło: 1000006114
Pobierz
Zopyross +127
Zauważyliście, ile kobiet ma pobazgrane ręce? Myślałem, że to domena biedronek/żabek, ale byłem ostatnio pobierać krew i miła pani w recepcji przyozdobiła sobie rękę praktycznie od dłoni aż po biceps, wygląda, jakby się umazała błotem. Poszedłem dokupić Vigantol (brak witaminy D3 obniża testosteron, pamiętajcie o tym) a w okienku farmaceutka wita mnie z rękoma, jakby chodziło po nich stado mrówek, wzorek na każdym palcu i nadgarstku. Siedzieć 8h dziennie za kasą, żeby
źródło: ttz
Pobierz

Czy są tu Miraski, które posiadają starego poczciwego Nota 1? Otóż ja go posiadam i jakoś nie mogę wyeliminować lagów z tego telefonu. Próbowałem różne softy - customy i inne i trochę wkurza mnie, że ten wcale niekulawy telefon ciągle łapie lagi.
Aktualnie mam zainstalowanego stocka LT9 (próbowałem customy, ale póki co ich nie chcę) z Kernelem speedmod K5. Telefon złapał trochę świeżości, ale to i tak nie jest to samo. Nie spodziewam się po nim nie wiadomo czego, ale w mojej opinii sprzęt na jego pokładzie powinien sobie trochę lepiej radzić. Oczywiście aplikacje zgrynifikowane, app quarantine w użyciu, niepotrzebne śmieci pomrożone. Mimo tego to jeszcze nie to samo. Czy po prostu mam się z tym pogodzić, że ten telefon szybciej brykać nie będzie?
A może u Was jest podobnie?
Dajcie znać jeżeli macie jakieś porady.
Wesołych świąt!