Wpis z mikrobloga

@cinek687: @signap: Nie jestem fanem tak dużej ilości ikon na pulpicie. Jak dla mnie wygląda to niezbyt estetycznie. I jeszcze ten zegar na tle budynku nie jest za dobrze widoczny.

@DzikiD: Tapeta zbyt kolorowa w dolnej części. Na pierwszy rzut oka wszystko się ze sobą zlewa.
  • Odpowiedz
@Mortal84: jaki zegar na tle budynku? Ja mam inne zdanie na temat pulpitu/ekranu - dla mnie liczy sie uzytecznosc, tapeti to bajerek, przed ta tapeta mialem niebieska standrdowa, wrzucilem taka bo dosc pasuje. Ja poza tym ekraniem nic wiecej nie mam, zadnych stron, widetow, itp. To co widac jest niezbednikiem typu - latarka, chrome, kamera, lusterko, sms/tel, gps, muzyka ,filmy, books, dyktafon, itd musi byc na glownym. Wyciaga, odblokowuje i
  • Odpowiedz
@Mortal84: Wszystko ładnie i czytelnie u Ciebie. Co do zegara to widget Yahoo randomowo losuje sobie obrazki w tle, zależnie od wykrytej lokalizacji. Jedne pasują, drugie nie. Cenię sobie ten widget za bardzo ładnie przedstawione informacje już po kliknięciu w niego, polecam sprawdzić :)
  • Odpowiedz
@Mortal84: Probowalem roznych kombinacji, dodatkowe strony w lewo i prawo, widgety, ale nigdy to nie wygladalo tak jak bym chcial. Wiec robie 1 ekran "quicklauncher", z ktorego mam dostep do wszystkiego co mi sie moze przydac. Potrzebuje latarki, 1 klick i jest, lusterka, 1click, itd itd. Bez appdrawlera, bez szukania po ekranach, cos jak jak Windows - na puplicie masz wszystkie potrzebne ikonki (badz w starcie) ktore bez szukania uruchamisz
s.....p - @Mortal84: Probowalem roznych kombinacji, dodatkowe strony w lewo i prawo, ...

źródło: comment_0CP3t3wfXqCTiujIQ1UWjp79Lq4CTyLy.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz