Aktywne Wpisy
_flae +38
tu jest literalnie pięć osób online xDDDDDDDDDDDDDddddd
Tyrande +10
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
wrzucam dzieki @Emes91 w przystepniejszej formie zeby kazdy widzial odrazu tą kopalnie bk xD
chcialbym zeby wykopowi obroncy arty sie wypowiedzieli o tym graczu xD
ah te mityczne czytanie mapy xD skrupulatne celowanie XD przemieszczanie sie po strzale xD
zajecie dogodnej pozycji na poczatku ( na filmie jest to dobrze pokazane, ujechal 10 metrow - O TU BENDZIE DOBRZE xD ) ten maly dmg, slaba celnosc xD
COS SLABY KAT LOTU POCISKU, WYCIAGAM TYLKO ZZA 20 metrowych KAMULCOW xD
L2DODGE ARTY NAZI BOB xD DIDN HEFF TO AIM xD
Chcę naprawdę zrozumieć -
tedekiem tez sie klika hehe
gdyby nie arta to by byla wielka kampa xD - z tego kisne bo koronnym przykladem na to ze tak by nie bylo jest prohorówka na wysokich tierach z 2-3 sztukami arty - to sa kampy porownywalne tylko z CW
Komentarz usunięty przez moderatora
@Emes91: slaby reload xD
@dox_pll: Parę dni temu pomidor na arcie ściągnął mnie za 1000 hp, gdy byłem za budynkiem. Minutę później ściągnął mojego plutonowego za 700, też za budynkiem. Myślałeś o pójściu do psychiatry z tymi urojeniami? xD
I weź może odnieś się do tego filmiku, co został wrzucony, wyjaśnij, jak skillowe to było pls :^)
wystarczy przytulić się do skały i już nie sięgnie
@dox_pll: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@kubakabana: @jos: @Eau-Rouge: @lechwalesa: Zobaczcie na to xD
@dox_pll: wystarczy guzik w opcjach - nie chcę grać z artą i to załatwi 100% problemów. Wszyscy będą szczęśliwi.
@dox_pll: Ale też trochę smutne xD. Nie dość, że przyczepiłeś się do JEDNEGO momentu w filmiku (ignorując wszystkie poprzednie), to jeszcze wymagasz, że ktoś powinien dosłownie wjeżdżać w skałę i się nie ruszać, bo inaczej jest noobem, który zasługiwał na kliknięcie xD. Te medy były centymetry od tej skały, Twoje usprawiedliwiane arty jest po prostu śmiechu warte.