Wpis z mikrobloga

Drogi cumplu z #wykopoczta

Kimkolwiek jesteś odezwij się ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Paczka sprawiła mi wielką radość po całodniowym wyczerpaniu.. była zapakowana w piękny papier a w środku opakowanie po butach hehe ( ͡° ͜ʖ ͡°) #wykopaczka

Moim oczom ukazała się płyta Linkin Park ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pisałeś, że paczka sprawiła Ci niezły trud ponieważ dałam za mało informacji.. przepraszam ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale z płytką trafiłeś idealnie.. miałam kiedyś epizod w moim życiu z Linkin Parkiem gdzie słuchałam non stop wszystkie ich piosenki :) Właśnie sobie teraz leci jeden mix ( ͡° ͜ʖ ͡°) W dodatku fajnie mieć płytę lubianego zespołu ponieważ jak na moją kieszeń kupno ich odpada ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dodatkowo moim oczom ukazała się kawa Tchibo.. fakt nie pije takiej kawy ( tylko rozpuszczalna ) ale w sumie przekonałeś mnie do niej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zaparzyłam, fusów nie było, dodałam syropu trochę mleka no i pyyychootaaa, zero tamtego smaku co miałam przez niego traumę do kawy z fusami ( ͡º ͜ʖ͡º)

Reszta to słodkości o których pisałam aby mi ich nie przesyłać bo jestem na diecie z racji tego, że je uwielbiam xD Oczywiście się nie posłuchałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale powiem słodycze idealnie dobrane!! Uwielbiam kokosy a muszelki są pyszne :D Właśnie te muszelki były pięknie zapakowane - idealnie na prezent

A co do listu, dziękuje hehe w gry na pewno będę grała. Przyjmuje życzenia co do cebuli, heheszków i innych rzeczy :D Ja życzę Ci spokojnych świąt spędzonych w gronie rodzinnym i realizacji przyszłych celów w nowym roku :) Mam nadzieje, że jednak nie było tak trudno dla mnie znaleźć prezentu jak pisałeś. Sam usuń konto :DD

( muszę to napisać xD piszesz jak kura pazurą w 5 klasie podbazy xD trochę niezrozumiale ale sens całej wiadomości zrozumiałam ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

ps @mattttx byś się pochwalił a nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ps 2 sorry za fotki na pościeli xD
karolajjnn - Drogi cumplu z #wykopoczta 

Kimkolwiek jesteś odezwij się ( ͡° ͜ʖ ͡°)

...

źródło: comment_npkZbPJRbdiSOSWFLI867ObqOQyELWNJ.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach