Aktywne Wpisy

charmingman +170

Lolenson1888 +476
Właśnie zdałem sobie sprawę ze skali upadku tego portalu.
Przecież jeszcze kilka lat temu każda matura to była ogólnowykopowa inba, z przeciekami tematów rozprawek i festiwalem zielonek zarejestrowanych prosto z Facebooka, którzy pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem błagali o przecieki z durszlakami na głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj rano na mój wpis o przeciekach zareagowało zaledwie 4 niedobitków
Wykop kroczy ścieżką Joemonstera - rezerwat internetowych emerytów debatujących
Przecież jeszcze kilka lat temu każda matura to była ogólnowykopowa inba, z przeciekami tematów rozprawek i festiwalem zielonek zarejestrowanych prosto z Facebooka, którzy pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem błagali o przecieki z durszlakami na głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj rano na mój wpis o przeciekach zareagowało zaledwie 4 niedobitków
Wykop kroczy ścieżką Joemonstera - rezerwat internetowych emerytów debatujących
źródło: matura
Pobierz

Popatrz może w panel klienta od twojego hostingodawcy - może udostępniają w nim jakiś antywirus?
Jeżeli nie, to znalazłem
2. Mozna poprosic hostera o przeskanowanie konta MalwareDetectorem. Nie jest o jakoś bardzo skuteczny ale zawsze coś, sporo wyłapuje.
3. Jak to jakieś wp/joomle itp. to możesz popatrzeć na daty modyfikacji plików. Na ogół jest tak, że cała instalka lezy sobie z
Ok, dzięki za info. Pisałem do serwerowni o skan - powiedzieli, że mam zrobić to we własnym zakresie. Chciałem nawet logi tych procesów - nie mogą wydać. Nie mają cPanel tylku directadmin, więc też antywirusa nie ma zainstalowanego żadnego. Widzę, że szykują się długie i monotonne godziny...
@campleo: bez znaczenia, my mamy DA a bym Ci to na koncie Maldetem przeskanował, a nóz by cos było ;) Jeżeli chodzi o procesy to są pełne statsy ale niestety więcej z tego nie wyciagniesz, co najwyżej możesz sie dowiedzieć, że to proces php na index.php a to na ogół za dużo nie pomaga.