Aktywne Wpisy
Anonek463 +161
Niedoszly_Doomer +270
Dałem kosza lasce z tindera która twierdziła że jestem zaborczy i insecure jeśli nie zgadzam się na "kolegów" będąc w związku. Od tego czasu minął miesiąc a ona zdążyła sobie znaleźć z którym weszła w związek i go zdradziła XD Trzymajcie się panowie w tym k--------u
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
Wszystkim którzy mnie wspierali i radzili czuję się obowiązany udowodnić, że nikogo nie oszukałem.
http://i.imgur.com/9hggOg5.jpg
Komentarz usunięty przez autora
Ja powiem z własnego doświadczenia że dziecko nie jest problemem jakie by nie było
( mój ma aspergera) najgorszym problemem w wychowywaniu takiego dzieciaka z różnymi przyległościami są ludzie, którzy nie umieją się w stosunku do niego
Wydaje mi się że badanie pedagogiczne i psychologiczne będziesz musiał powtórzyć w placówce do której dziecko należy, która jest pod daną szkołą
Powinni uwzględnić te badania które masz już zrobione neurolog, laryngolog, zaświadczenie od logopedy. Pani która będzie badać twoją córkę w placówce psychologiczno-pedagogicznej zajmie się resztą podsunie wnioski do wypełnienia i sama powinna wszystko
Powinni uwzględnić te badania które masz już zrobione neurolog, laryngolog, zaświadczenie od logopedy. Pani która będzie badać twoją córkę w placówce psychologiczno-pedagogicznej zajmie się resztą podsunie wnioski do wypełnienia i sama powinna wszystko wysyłać.
@dlaczegoale: Dlaczego twoim zdaniem mam powtórzyć badania psychologa i pedagoga ? Przecież zrobili to
Musisz teraz ogarnąć która placówka ma się tym zająć i już, podejdź do najbliższej i się spytaj.
Widzę że tam u ciebie są specjalnie placówki ukierunkowane na autyzm idź tam jak od młodego wieku będzie
Dobrze że zrobiłeś prywatnie, wiesz co jest grane wcześniej.