Aktywne Wpisy

wspodnicynamtb +178
476 954 + 93 + 122 + 222 + 191 + 205 = 477 787
Dołączam do zacnego grona Zdobywców wszystkich gmin w Polsce na rowerze;)
2479 polskich gmin zna koło moich rowerów, a ja przy okazji zobaczyłam “całą” Polskę.
Zdobywanie trwało 11 lat, od czasu pierwszego roweru w dorosłości i rozpoczęcia jazdy dalej niż do pracy. Jednak najbardziej intensywne lata rozpoczęły się w 2019.
Rok 2021 z przeprowadzką z Krakowa do Wrocławia mocno podbił możliwości nowych gmin, a wspólne wyjazdy z @Dewastators jeszcze bardziej napędziły
Dołączam do zacnego grona Zdobywców wszystkich gmin w Polsce na rowerze;)
2479 polskich gmin zna koło moich rowerów, a ja przy okazji zobaczyłam “całą” Polskę.
Zdobywanie trwało 11 lat, od czasu pierwszego roweru w dorosłości i rozpoczęcia jazdy dalej niż do pracy. Jednak najbardziej intensywne lata rozpoczęły się w 2019.
Rok 2021 z przeprowadzką z Krakowa do Wrocławia mocno podbił możliwości nowych gmin, a wspólne wyjazdy z @Dewastators jeszcze bardziej napędziły
źródło: IMG_9590
Pobierz
marian-stefan +227

#poznan #robimyswiatecznaatmosfere
Informacje techniczne: #oneplusone, tryb Noc + trzęsące się z zimna ręce ;)
źródło: comment_MSImG9SdNaoWDnoPzV0bLxo69LhHvPmC.jpg
Pobierzźródło: comment_IhMlzLZXIDIPy3HTsXFkc1joN3CI7mcs.jpg
Pobierzźródło: comment_PrOV7hHYtyFVvKCpOP1S0qoryry94HaS.jpg
Pobierz@venomik: Ale że mnie? Czy że ja ludzi? ;D
Wiesz, wydrukować sobie zdjęcie, chodzić po budynkach i porównywać widok z okna.
I oceniać urodę kobiet w pomieszczeniach ;)
Ale co to za zdjęcia 'z montazu'?
@venomik: No taki mały making-of. :)
Powodzenia!
Nawiasem mówiąc kiedyś bawiłem się w stalkera. Mój przyjaciel w liceum podkochiwał się w pewnej dziewczynie. Po zakończeniu LO się rozjechaliśmy - on do Krakowa, ja do Poznania. Nawiązał z nią kontakt na FB czy tam n-k. Dowiedział się, że pracuje w konkretnym sklepie w Plazie. Od słowa do słowa doszło do tego, że miałem zdobyc jej adres - pojechać do niej do pracy a potem ją śledzić aż do bloku (żeby znajomy mógł jej bukiet kwiatów wysłać). Kwestię które mieszkanie mieliśmy później rozwiązywać.
No to wiedzac kiedy kończy pojechałem do Plazy, kupując jeszcze okulary przeciwsłoneczne po drodze, żeby ona mnie nie poznała. Nawet miałem zdjęcie wydrukowane, bo ja jej w zasadzie nie znałem, a już dwa lata
Spokojny człowiek i bez pamięci do twarzy (pewnie codziennie bym nieświadomie stalkował kogoś innego ;) )
Kiedyś nawet na kursie tańca spotkałem dziewczynę, która mnie znała a ja jej nie kojarzyłem. Ostatecznie kolega postanowił dowiedzieć się kto to jest, zaprosił ją do tańca na kursie i usłyszał, że jeszcze niedawno byliśmy sasiadami.
Przez 10 lat.
@kamieniarz: Napisał kamieniarz do pracownika biurowego. xD
Komentarz usunięty przez autora