Wpis z mikrobloga

siema Cumple, Mirki i Mireczki. Co się o------o. Dostałem na mikołaja nowe skarpetki z reniferem wiec nie potrzebuje już starych i zorganizuje swoją prywatną #wykopoczta i szczęśliwiec wygra moje ciepłe skarpetki

Także jeśli planujesz sylwestra w domu lub poza i chcesz mieć ciepło w stopy lub nie masz prezentu pod choinkę, warto wziąć udział w konkursie. Wylosuje jedną osobę która wygra moje skarpetki ( większości prane na czas) Każdy kto zaplusuje ten wpis lub zaobserwuje mój profil będzie brał udział w losowaniu (można podwoić szanse wygrania poprzez obserwowanie i plusowanie) Losowanie odbędzie się gdy suma plusów przekroczy 2000. Wtedy tego dnia gdy suma plusów przekroczy 2000 o godzinie 00:00 czasu polskiego zakończy się konkurs i osoby które wzięły udział w konkursie będą miały szanse wygrać. #rozdajo #konkurs #glupiewykopowezabawy #rozdajozadarmo #zdrapki #swieta #mikolaj #uk #cebuladeals powodzenia wszystkim i życze wam Magical Christmas !
d.....1 - siema Cumple, Mirki i Mireczki. Co się o------o. Dostałem na mikołaja nowe ...

źródło: comment_xLZQpwedjgWRfojxkq9Y5nLYroeYls9d.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach