PS – I jeszcze #boldupy (ale tylko trochę) o to, że są równi i równiejsi. Jak bordowinka wyraźnie naruszy regulamin, to się jej usuwa posta i dostaje co najwyżej ostrzeżenie. Szkoda banować, bo wiadomo, że taka osoba robi dużo odsłon, więc kasa od reklamodawców bardziej się zgadza od tej, jaką dostają za zielonki i pomarańczki, które z miejsca dostają bana.
I nie wierzę, żeby moderatorzy sami sobie to wymyślili. Musiał być jakiś odgórny prikaz. Ech.
k bordowinka wyraźnie naruszy regulamin, to się jej usuwa posta i dostaje co najwyżej ostrzeżenie. Szkoda banować, bo wiadomo, że taka osoba robi dużo odsłon, więc kasa od reklamodawców bardziej się zgadza od tej, jaką dostają za zielonki i pomarańczki, które z miejsca dostają bana.
@Kitten: nie prawda. Wstawiłem chyba 2 razy ostra pastę, do tego kawałek serwerowni i dostałem tylko ostrzeżenie. Bana dostałem już za spam pastami.
@Vencite: Może nikt nie zgłaszał? Ja bym nie zgłaszał, tak jak nie zgłaszam pierogów, ale z obserwacji wiem, że tak właśnie jest. Rzadko się zdarza, żeby bordo dostało bana dłuższego niż 3 dni, a zielonki to nawet permy dostają. Ja niedawno dostałem za multikonto, chociaż moje konto nie było multi...
Bo przecież trolling is a art.
Tych, którzy nie umieją trollować, a myślą, że im to wychodzi, powinno się banować po prostu za "nieodpowiednie zachowanie".
#oswiadczenie #moderacjacontent
PS – I jeszcze #boldupy (ale tylko trochę) o to, że są równi i równiejsi. Jak bordowinka wyraźnie naruszy regulamin, to się jej usuwa posta i dostaje co najwyżej ostrzeżenie. Szkoda banować, bo wiadomo, że taka osoba robi dużo odsłon, więc kasa od reklamodawców bardziej się zgadza od tej, jaką dostają za zielonki i pomarańczki, które z miejsca dostają bana.
I nie wierzę, żeby moderatorzy sami sobie to wymyślili. Musiał być jakiś odgórny prikaz. Ech.
@PanDyrektor: Ty tak na serio?
@PanDyrektor: Właśnie Cię ztrollował :D
@Kitten: nie prawda. Wstawiłem chyba 2 razy ostra pastę, do tego kawałek serwerowni i dostałem tylko ostrzeżenie. Bana dostałem już za spam pastami.