Wpis z mikrobloga

Zawsze popierałam ojców walczących o swoje prawa i jestem za prawdziwym równouprawnieniem - tak aby prawo było takie samo dla kobiet i mężczyzn bez wyjątków ale jak czytam to ama: http://www.wykop.pl/link/2279506/ama-z-dzielnytata-pl/ z @Dzielnytata to ręce mi opadają jak czytam co on wypisuje, po prostu mi witki opadają:

w Egipcie widzialem jak Egipcjanki były szczęśliwe w tamtym systemie i meżczyźni też

Ta, kobiety pewnie pękają ze szczęścia jak dzieci bezwzględnie i zawsze lądują u ojca - taki feminazizm w wersji męskiej.

Kobiety nie mogą podlegać pod prawo bo są z założenia bezkarne - nie można ich traktować jak meżczyzn - jak kobieta ukradnie - to nie mozna jej glebić, bić, zakładać kajdanek itd

WTF

powinniśmy odsunąć kobiety od Sedziowania

co następne? Od głosowania? Od posiadania majątku?

Pani redaktor mówi że matka powinna wygrać bo jej przeciwnik pił i ją bił

I miała rację, rodzic który pije i bije nie powinien sprawować opieki nad dzieckiem (niezależnie od płci)

Mężczyzna nie chce zabierać dziecka, nie chce alimentów bo sam sobie daje radę

jak nie ma "Mamusi" to dziecko wraca do taty bo kochanek nie chce się zajmować bękartami

matka nie nauczy mojego syna rysować, programować komputery - nie nauczy LISP'A nie nauczy Sketchupa, nie nauczy Autocada, nie nauczy jeździć na nartach, nie nauczy jeździć na nartach wodnych , pływać na wake'u, nie nauczy prowadzić motorówki, katamaranu czy paralotni

Patrzcie na mnie jaki jestem światowy oh ah...rodzic ma wychować dziecko na porządnego i dobrego człowieka a nie licytować się jaki to on jest zajebisty, dziecka nie trzeba kupować na katamarany i inne wake czy cośtamy, wystarczy o nie dbać i je kochać

Co robić ze swoją kobieta - wychowywać ją - kobiety nie nawidzą frajerów, sam taki jestem bo zostałem źle wychowany i w innym systemie.

Ta, propaganda rodem z murikańskich filmów - bądź palantem to kobieta cię pokocha a jak jesteś dobrym człowiekiem albo kupisz kobiecie swego serca kwiaty to jesteś frajerem.

Mamy piękny kraj, owszem dużo wrogów tu się nazjężdżało z południa

[...]

mieliśmy Krzyżaków, Niemców, Rusków, Szwedów, teraz na nas polują Ci z ciepłych krajów co się osiedlili w "Ziemi Obiecanej"

No, Niemcy, Ruskie i Szwedzi to są bardzo z południa...

WTF :D

walczę o całkowite prawo do syna - chcę żeby wrócił do Warszawy - został uprowadzony do Łodzi

a wcześniej:

dziecko powinno mieć mamę

co za hipokryzja

W tym czasie zdarzyło się praktycznie wszystko - byliśmy w Europie, żeglowaliśmy razem, jeździliśmy na nartach, graliśmy ze znajomymi co tydzien w gry, robiliśmy wszystko.

Może za dużo, życie to nie film, aby małżeństwo się udało to trzeba partnera dobrze poznać i z nim trochę pożyć normalnym życiem a nie odprawiać romantycznej komedii. Mówię to jako osoba z 25 letnim stażem małżeńskim.

nie potrafią kochać bez kasy - takie czasy

Takie czasy złe, bo przecież 50 lat temu gołodupiec żenił się z najlepszymi partiami w mieście...serio?

do zmiany prawa tak aby aliementów nie było. Dziecko ma mieć i tatę i mamę - dziecko u mamy - mama płaci

a jak mama/tata zrobi dziecko i ma je w dupie to bezkarnie unika odpowiedzialności za nie - brawo!

prawo alimentacyjne jest w Polsce durne - np. fakt że stary pijak może żądać alimentów od dzieci, które miał całe życie w dupie - ale zniesienie alimentów to idiotyzm

poprzewracało się lasce w głwowie, siedziała by w domu to przynajmniej obiadki by były razem itd

masakra...

Facet pisze jak męska wersja feminazistki, z takimi poglądami na związek, rodzine i wychowanie to wątpie aby jakakolwiek myśląca kobieta chciała mu rodzić dzieci...

#ama #ojciec #polska #oswiadczenie #rozkminy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

mieliśmy Krzyżaków, Niemców, Rusków, Szwedów, teraz na nas polują Ci z ciepłych krajów co się osiedlili w "Ziemi Obiecanej"

No, Niemcy, Ruskie i Szwedzi to są bardzo z południa...

@fiziaa: Serio nie wiesz o kogo chodzi?
  • Odpowiedz
@Nekron: facet gada o wrogach z południa inni proszą o uzasadnienie, ten wymienia (oprócz Żydów) Niemców, Rusków i Szwedów...ale ja nie umiem czytać ze zrozumieniem. :D A moje prawa rodzicielskie dawno wygasły bo moje dzieci są już dorosłe. :)
  • Odpowiedz