Aktywne Wpisy
Tulky +5
Mam problem z #policja. Wczoraj w godzinach wieczornych byliśmy w pięć osób ze znajomymi na schodkach. Dwóch znajomych paliło lolki. Nagle podeszło dwóch policjantów przedstawili się i po krótkiej rozmowie powiedzieli znajomym że są zatrzymani i jadą na komendę.
Od tego momentu moja dziewczyna zaczęła nagrywać. Policjant kazał jej odłożyć telefon, dziewczyna stwierdziła, że może nagrywać. Policjant powiedział, że jak najbardziej może nagrywać, ale na czas interwencji ma nie mieć telefonu
Od tego momentu moja dziewczyna zaczęła nagrywać. Policjant kazał jej odłożyć telefon, dziewczyna stwierdziła, że może nagrywać. Policjant powiedział, że jak najbardziej może nagrywać, ale na czas interwencji ma nie mieć telefonu
LittleOpa +91
To jest właśnie główny problem wielu młodych ludzi - brak cierpliwości. Gość ma 25 lat i już kwiczy że nie stać go na auto za 100k i mieszkania za 500k xD
Chłop jeszcze dobrze na drogę zawodową nie wszedł, a już uważa że powinien mieć wszystko xD
#pieniadze #nieruchomosci #oszczedzanie
Chłop jeszcze dobrze na drogę zawodową nie wszedł, a już uważa że powinien mieć wszystko xD
#pieniadze #nieruchomosci #oszczedzanie
Powiedzcie mi, dlaczego ateizm i gimboateizm jest taki na topie mimo iż to tak naprawdę słabe, absolutne tezy charakteryzujące ludzi którzy dopiero co odkrywają naukę ? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#bojowkadeistow #ateizm #gimboateizm #4konserwy
Co z nim?
Pomimo tego, iż wśród naszych autorów są ludzie o najróżniejszych światopoglądach, zainteresowani publicystyką informacyjno-poznawczą w naszym serwisie (m.in. liberalni katolicy, buddyści, postmoderniści, poganie, itd., etc.), jednak celem naszym jest propagowanie wolnomyślicielskiej postawy światopoglądowej, w opozycji do postawy religijnej. Nie tylko jako wyraz przekonania, że jest ona lepsza, słuszniejsza, uczciwsza intelektualnie, bardziej twórcza, etc., lecz i dlatego,
@Jam1911: zawsze zostaje spin-off :(
Miło, że miło, ale - dla odmiany - nie mam nic do powiedzenia na temat, więc pozwolę sobie przejść w tryb pasywny :)
@Jam1911: Dlatego, że tezy religijne są jeszcze dużo słabsze.
bo słabe, absolutne tezy łatwiej trafiają do ludzi?
@archlinuxuser: To nie oznacza, że ty takowych nie powinieneś mieć, ale szanuję odpowiedź ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A pasta sluzyla temu by pokazac z czego wynika postawa ateistyczna/agnostyczna, wrew temu co sugeruejesz ze to postawa "początkujących naukowców".
Komentarz usunięty przez autora
@Epoche: na czym polega ta różnica w ateizmie pozytywnym i negatywnym?
Na obrazku poniżej odpowiednik to ateizm gnostyczny i ateizm agnostyczny.